Dags att vi gör



Godmorgon.Vare dig hälsad och må hälsan gå med dig.Jag ska strax dralla iväg till skolan of ursviken,nu taggar jag livet med treevlig musik.Ikväll ska jag till Isak,precis som en fredag ska vara alltså!Tyvärr slutar jag halv fyra.Men annars så,jodah!

Young girl,dont cry.


> http://eleppiaho.blogg.se <
Visst syns det att jag är född till skogsmänniska?Krigsmålning,hysteri i blicken,ser väldigt nyvaken ut...och framför allt:men ett hockeyunderställ under armen!!

Och jag som äälskar att lägga ut enorma egobilder.


Idag har vi haft orienteringsdag och jag sprang host* runt med Elin,hon ska kanske klippa ihop en fin liten film om dagen som ni får kolla på,om inte så kan jag berätta att det var pest och pina,och jag har glömt min telefon på konsum...tappat bort den på konsum faktist.Vi sprang runt som tokfiior jag och Elin när vi försökte hitta den.Sen körde jag rent ut av på luft eftersom min bensinmätare var under Empty.Hehe.Just pressat en kyklingrulle från Santana.Näst bästa pizzorna i skellefteå(bäst på Viking!!).Nu ska jag hacka kiwi och snart kommer släkten för att äta upp alla mina kakor.

Nu hör jag mina kära kusiner på nedervåningen,dags att försvara fikat!!!

kors,rakt,ner,klapp spring som attan

När jag kom hem igår typ halv 10 kände jag att...Nej attan,nu kör vi.Så jag lyckades:
1.Tvätta håret och duscha.Övade bla på att spola vatten i ansiktet och andas samtidigt,en yttest svår uppgift.

2.Baka en cheesecake åt min aroganta och ganska puckade storebror som fyller 17 idag.Jaaaa jaaa..grattis!Det är jättemånga om fyller år i september..

3.Varit divig nog att försöka utöka ett mvg...Som jag fick på min älg.Jag blev inte nöjd med den,så jag gör en ny.

4.Klippt håret på min en aning puckade pappa(han är puckad idag eftersom han sa att jag var självisk när jag tog en tugga av en macka jag gjort åt honom.Var int det lite...dumt sagt..)så att han såg ut som ett pottsork med typ tuppkam.Helt loco.(när jag tänker efter skulle jag nog vara gaska otrevlig om någon klippte mig så också...)

9år gammal här.Världens bästa storebror..när han inte slåss..


What if I'm stalking my stalker??



Trevligt med spanskaprov,nejvänta nu ljög jag.Jag vet inte riktigt hur jag ska fortsätta detta inlägg,jag fick juh som till en fin början...
Jag skulle kunna berätta om skolan idag,men inget kul hände.Jag skulle kunna berätta om min middag kl 15 men det vill ingen höra om.Jag skulle kunna berätta att jag har träning strax,men ingen skulle bry sig.Jag skulle kunna säga att jag har ett sår på mitt öra men alla skulle säga KKKKKK....Så jag säger istället att jag gillar fisk.

Tänka att man helt klart kommer sent till skolan och sen...Oh,thats right.I got a moped.


Hej där sötnos♥



Trött som satan,less på mat,fryser om höger stortå,skulle inte säga nej till en dusch,spanskaprov idag...Men jag är nöjd ändå!Vi har slöjd som förstalektion och då brukar jag alltid vara på gott humör,hehe.Tränar mer ikväll+bakning av en cheesecake.Vi gillar blandningen av det!Arvid fyller juh år imorrn,så alla som inte tänkte göra det:gratta han på facebook.Det är det enda han ser fram emot sa han...Nörd.

Ray

Tänkte bara uppdatera med det fantastiska beskedet att min ''lilla tupplur'' lyckades vara i över en timme.Jag satte ett alarm och hade på ljudet.Jag lyckades sova genom alarm OCH påminnelse-alarmet med tio minuters mellanrum 4gånger=40 min.Sen ringde både Josse,mamma och pappa=5 samtal.Det jag tillslut vaknade av var att min mamma kom hem och väckte mig....hehehe...

Hade juh alltså idag träning,riktigt rolig!Vi har gjort en pyramid och den är jättefin!!

Nu ska jag utöka mina sovkunskaper genom att krypa till kojjs,hoppas alla sover gott därute!

Cant get warm.



Om 40 min ska jag hämta Josse så ska vi på träning,vi har taggat hela dagen haha.Men just nu....jag måste sova.Jag är dödstrött.Jag kommer inte kunna konsentrera mig ALLS,så nu tar jag en kortis-tupplur...jag är hungrig.

But I'm holding you closer then most



Detta är den godaste frukost som finns!!Det ser ut som om jag äter havregryn och en mijard klumpar,men det är vaniljyoghurt,plommon,päron och banan och fruktmüsli.Det är totalt nomnom.Det är såååå gott...här toppat med två minitomater♥

Idag har vi (tydligen)fysikprov,astronomi.Det är kanske lite divigt att inte plugga till något sånt,men jag är inte orolig.Jag gillar astronomi och fattade det ganska bra..så jag gjorde roligare saker än plugga.Bra logik va..?

Nu ska jag ta mitt fantastiska paraply och dralla iväg på skolan,jag kommer sakna min säng och min dusch..Men det är en uppoffring i livet jag måste göra.

Stjärnstoft




Spring med skuggorna,dansa med vindarna.Jaga tills du är mätt och spring.Ty tills månen åter är röd skall jag vandra.Du kommer minnas min rygg.

Du är mysig.






Ikväll vart det Grottan för min del.Ikväll var det gissadjur-tävling.Ikväll var det Idol på tv:n.Ikväll var det ovanligt gulliga killar som sjöng.Det kändes...konstigt.


Lier lier.

iBuenos diaz hombres!
Dagen har flutit på som smör på en snygg torso i solsken.På sången fick jag det wunderbara beskedet att jag ska få sjunga på en litet tillställning här i ursviken på en tisdag om tre veckor.Tyvärr måste jag ta ledigt från en träning...Men jag är taggad!

Sen har det varit jättefint väder och löven har varit sådär allmänt jättevackra och luften är höstig,så jag får flashbacks till förra hösten som var jättehärlig..

Och som sprutgrädden på hamburgaren så har vi ätit broccoli/skinkgratäng till middag.Det är JÄTTEgott och nu är jag proppad som en fylld falukorv.

Helt ärligt mår jag bra.Men jag är kall.Men det är juh logiskt....?


I'm stock



Världen är en kall plats.Men inte alltid.Ibland är det ganska bra att vara kall.Då är man varm.Nästan.






Det är lite gulligt att Rebecca och Maja hade hand om min kamera medan jag hjälpte pappa kolla vilka som var inne på planen +/- och under dessa tre perioder har dom två fotat övedr 300 bilder.Tyvärr var det bara 24 st med skärpa och typ 100st på nr 2 i teg som Maja tydligen tyckte var jättesnygg....

Nu skasnart jag och Josse ut och sälja newbody,någon som vill köpa..:]??Btw så har jag planer på att böja jobba igen,skulle inte sitta så pjåkigt med ny kamera....hehe diva.Skulle i det fallet sluta umgås med folk ilket är en del av mitt liv som jag tycker om...tål att tänka på!

tienes ojos muy bonitos

Jag sover hos Alicia ikväll,uppdaterar imorrn efter att vi varit på hockey för att hjälpa min pappa med något...förvirrande,jag vet.

Dehär hamnar på din blogg va?-Det är klart!




Isak fotat med min telefon!Och för alla som inte ser det så är det jag och Alle i Alles byxor och Isaks tröja.Och bara så ni vet...jag är inte så lång,jag står på tå...

Mucho gusto.

Jag är nu hemma,och trots det faktum att jag lyckats tagit en tuppur idag så är jag dödstrött.Alla creds till Isak som lanar..hehe jag är en mör palsternacka(?).Nu sitter jag och har musik-brist,lyssnar på lite  gammalntagga-livet-musik medan jag skrattar åt min pojkväns fina små gliringar,kanske bara för att jag är trött som det är roligt..hehe.


Det är därför det är bra att kunna räkna.

Nu ska jag ta på mig så många par byxor jag kan hitta,sen ska jag tanka för första gången...jag har juh då alltså inget kort och jag vette tusan hur dehär ska gå...MOT ISAK!

Lets run away




Observera:Jag frågade Agnes om vi kunde fara på Willys för att köpa gottegott.Hon köper en cola och risen.Jag köper en kokosnöt,ett pack tomater och en fanta.HAHA asså det finns så grymt goda tomater på Willys...jag menar det,dom är bästa småtomaterna nånsin,no shit..

Hos Agnes letade vi fram en yxa och med med ett SWUNG hade jag öppnat den.Med en yxa.På trottoaren.Agnes tyckte inte kokosnöt var särskillt gott,hon spottade ut den sk ''skiten''...Vi kollade på två riktigt bra filmer,Red riding hood och Beastly.Haha,medan vi cyklade på solbacke berättade hon om dessa otroligt snygga killarna hon spanat in,först i Red riding hood och sen i Beastly.Jag kände lite Visst,dom är ser säkert bra ut.När jag såg den första satte jag en tomat i halsen.Så jag kan juh då säga...ögongodis finns och det hittar du om du googlar på namnet Shiloh Fernandez.Just sayin'...You gotta love tjejkväll.

Sen måste jag säga att Red riding hood inte bara är välrollsatt,denär resicerad av samma dude som ressicerade Twilight,och det syns,det är så mycket som får än att vilja leva i en sådan värld som visas,helt klart sevärd film.


Bild från eleppiaho.blogg.se!


Det första min mamma säger är
-Du är iallafall inte minst i år..inte Maja heller..Det är juh Susanne..!
Man kan juh alltid sitta och klaga på hur mycket man ser ut som en korsning mellan ett russin och babyolja eller diskutera mina mycket lila sockar i kombination med mina ovanligt utstickande(innåtgående kanske det blir..)smilgropar..men faktist så tycker jag att..det kunde ha varit värre!!För att kunna bli bra på ett skolkort betyder det juh att man måste bli bra på NÅGOT kort,och den delen lyckas jag mycket sällan med,så detta gör att..jag ser ut som en lycklig...Jag vet inte,en förmänskligad pumpa kanske?Bättre än en skräckslagen bajsnödig ren iaf,eller vad tycker ni:D?


Gör jag såhär kommer ni vria på huvudet.


En D-gubbe

Morgonmusik:

Jag ääälskar svensk emo-rapp,esta es muy askalas

I choose YOU



Det...är...en...ÄLG!!!!!!

Jo, jag heter bengt

Fina tider att leva i, inte sant? 
Just precis. Det är INTE SANT.
FOLK GLOR PÅ STAN
SKOLMATEN SMAKAR USCHLIGT
MITT HÅR ÄR FUZZZIGT
och mina skor är blöta.
tufft liv va?

Det är förresten inte ens Elvira som skriver detta. Hennes skor är säkert torra. Min gitarr hänger på väggen dammig och ostämd så om det finns någon därute som vill göra mig till gitarrproffs, kom hit med en dammvippa och stämm min gitarr tack. ÅH JAG SKA PRAOA NÄSTA VECKA! På Carl-Victors nämligen. Blir ju kul att se hur det går med den saken. Är förövrigt galet förkyld och lite halvless på livet, men varför klaga?
Känner att dehär egentligen är ett negativt inlägg, JO JÄVLAR VI SKA VA NEGATIVA. ELVIRA DU KANSKE VILL TA OCH VARA MED MIG SNART? Jag beskrev ju för bara några ynka minuter sen hur mycket jag saknar dig.. palt - sylt.. fot - toffla.. ja resten behöver vi inte ta på bloggen för det är barnförbjudet.

Nu har inte jag tid med detta nå mer. SÅ elviras fina läsare får ha en fortsatt fin dag! PUSSSS
//


Jag var fulkomligt lycklig innan jag mötte samhället.

Idag,mina vänner,har det regnat.Behöver jag säga något mer??Okej,alla kanske inte förstår om jag är positiv eller negativ,för vad finns det för trevligt med att det regnar?Jag däremot ÄLSKAR regn,särskillt när man ska sova och det låter på taket utanför mitt fönster(trogna bloggläsare vet att det taket nu är blott ett minne...)eller om det är kväll och man ska sova i en bil eller om man åker buss,då ska det regna!!

Det finns miljoner bra saker med regn,vill ni höra?
♥Man har en anledning att sitta hemma och inte göra någonting
♥Ljudet
♥Det är så otroligt vackert och det facinerar mig,det ser magiskt ut
♥Pussar:$
♥Man kan göra saker som måste göras i RÄTT takt och på rätt sätt,ex städa rummet med musik och pause för varm choklad
♥Skvallra med någon man tycker mycket om,gärna medan man gör något riktigt onödigt,typ målar naglarna och lyssnar på musik från lågstadiet
♥Man kan ta långa paraplyer med promenader promenader med paraplyer och musik i öronen(eller bara lyssna på regnet)och fundera på livet.
♥Man kan gråta jättehögt(...högt?)
♥Man kan ligga och rita och filosofera
Asså jag kan komma på en massa saker man gör i regnet,men det skulle bli ett VÄLDIGT långt inlägg..
Tumblr_lrn7w2keof1qgr57io1_500_large

Sen finns det jättefina blder på Weheartit(i mitt huvud översätter jag det ALLTID till ''DET hjärtar vi''med en stark betoning på DET...?)

Och visst ser jag lycklig ut???

År 2007,när jag nästan var 11,var jag med i en sångtävlingmed massa andra (kanske typ 150st)barnaplågor,''popstar''.Priset var att spela in en skiva som sedan skulle säljas på okq8 och åhlens.År 2008 var det precis vad den gjorde,såldes i butik nära dig!I måndags ränsade Rebecca bland sina gamla skivor,och hittade då godingen ''Thinking of you'' med Elvira Lundberg.Om ni vill lyssna på hur väldans gullig jag var när jag var 11 bast sjungande för kung och fosterland ''Thats youuuu in the cooooorner,in that empty haaaaaallwaay'' så följer du länken nedan och trycker på den stooorna playknappen.Säg gärna vad ni tycker.
http://www.myspace.com/elviralundberg
^^

Deactivated lasers,with my dick

Okej,nu känner jag att det har blivit överdrivet,min plattång laggar och funkar inte alltid.Idag vart jag jätterädd och typ hysterisk.Ska det värkligen ha gått så långt??Jag borde överleva utan min plattång??Men alla som sett mitt oplattade blöt-hår har sagt att jag ser loco ut.Eller som Isak sa..Du ser ut som Alex i Madagaskars pappa.


Nu drar jag och fullbordar min amigurumi på slöjden!

Bara så att ni vet så stämmer inte allt,dethär är typ som jag tror att det är...Jag är inte så smart

VISSTE NI ATT GEORGE W BUSH VAR CHEERLEADER?


Jag har juh då alltså gått med i skellefteås senior-cheerleadinglag Stingrays.Det hela består av momenten gymnastik,bygg,dans och hopp+ramsa.Slår vi ihop hela kalaset får vi ett program som man tävlar med i olika mästerskap eller visar upp på uppvisningar.

Gymnastikdelen innebär saker som kullerbyttor(är det något R i det..?),hjulningar,rondater,flickisar,handvolter och annat såntdär som är väldigt fint att titta på men mycket svårt att göra.Jag gör oftast fel,hehe...Här kan jag även tillägga att jag sabbat min handled/armbåge eftersom jag alltid gjort fel.Den gör ont nu..

Bygg är min favvodel,man är som vanligast två baser,en framperson,en bakperson och en topp.Toppen är den som man bla slänger upp i luften.Jag är bas,det är typ på mina händer toppen står på.Det är därför jag ibland sagt att jag har kastat någon,men det är juh självklart hela gruppen som kastat henne,det känns bara så för att hon står juh nästan på mig...och sen..puuuuuh så flyger hon iväg.Det är svårt att förklara utan att använda mitt kroppsspråk...Men alla borde igentligen få se hur et ser ut,det är skitcoolt.Ni kan juh alltid googla.Google=mitt allt.

Dansen är det RIKTIGT krångliga.Alla andra älskar att dansa,men med noll kontroll över min kropp är dansdelen den del jag fruktar mäst.Det går ganska fort och jag är lättdistaherad...Sen har jag typ lika bra motorik som Ragnar.

Hopp är också en såndär grejj som ser jättefint ut att kolla på,men är svårt att göra.Hoppen är oftast uppbyggda på samma sätt,en prepp,ett hopp och en landning.Duktiga hoppare hoppar hopp som typ toetouch och ''gäddan''(glömt namnet)men det finns supermånga olika hopp och hopprepp!

Ramsan är när laget skriker om hur bra dom är och hur mycket dom spöar skiten ur alla andra lag.Peppande helt enkelt!På amerikanska filmer hejjar cheerleaders oftast på fotbollslag.



OCH NEJ,TYVÄRR ANVÄNDER VI INTE POMPOMS.


Du är den första som någon gång sagt det.Tack.

MORSNING!
Idag har jag haft en ovanligt trevlig dag på skolan,det är som om all skit som var dendär arga dagen jag hade har resulterat i en riktigt bra dag idag!

Eller så var det bara för att vi hade en riktigt rolig No-lektion sista timmen,jag förklarade för Lollo(och/ev Viktor,han tjuvlyssnade)om hur stjärnor dör och hur supernovor bildas+svarta hål.Jag jämnförde med både persikor/nektariner och apelsiner,sen med fotbollar och trälådor och en massa miljoner hungriga människor.Sen vart hon pro på stjärnor!!

Nu ska jag snart iväg för att hämta Josse så ska vi dralla iväg på träning,sen ikväll ska jag skriva ett låååångt inlägg om vad vi gör på cheerleadingen eftersom Emelie och typ några mer från B ville veta vad vi gör..Jag säger som jag sa till henne,Man behöver armar och händer och ansiktsutryck för att kunna förklara.Då sa hon:använd paint.


Och sen fick jag veta att vi är lediga på fredag!!YEEEY!


Och eftersom det är MIN blogg så får ni en bild på mitt otroligt vackra nylle medan jag äter en rem.Nomnom.Kul inlägg va?

Elvira


Juh större något är skrivet är det fler som har skrivit det om mig!!Det är alltså klassen som har komplimenterat mig,ser ni btw att det står COOL där ute till vänster???

Spetsgardiner,visst?



Ville bara visa den otroligt gulliga mössa jag fått av Jonna(Rebeccas mamma)!!Eller...igentligen så var det så att jag tog den..av min lillebrorsa..som fått den av Rasmus...Men den är juhnästan gjord åt mig!!Den är iallafall otroligt mysig och jag går runt med den när är hemma.Så creds till Jonna,alla kan skicka en tacksam tanke åt henne efter att ha ''gett'' mig denna underbara kreasion!


Jag ler åt dig,inte bara för att du är det gulligaste på denna jord,utan för att jag älskar dig












Lagomt med bilder asså...heheheh.

Rååååling







Awesome kväll på Grottan,personligen är jag inte så jätteförtjust i Grottan,men eftersom både Maja och Rebb skulle dit vart det som ''Hey,what the HECK??''

Idag upplivade vi en gammal tradition jag var med på i typ 7an,vi spelade Med andra ord.Detta,mina vänner,är världshistoriens med fenomenala spel,särskillt eftersom jag är sällan skådad mästare i spelet *host.Det syns absolut inte på bilderna,men det går vildt till och man skrattar KONSTANT.
För er som inte vet vad det är:Typ charader men man beskriver,man får inte säga ordet man ska beskriva.Det är på tid och man blir jättestressad.Failar av Petter och Simon:

-Hon som skrev Pippi Lindgren!?!?!?!?



-Tarzan och..???
-POLISEN!!!




-När killar blir jättejättejättejättekåta får dom..???
-SKÄGG!!

My candy brings all the kids to the yard,and I'm like,just get in the car


Detta,mina kära bloggläsare,är min go-life-låt!Jag sjunger alltså den när det går bra för mig,kanske när jag kör i någon leskig rondell elr när jag lyckats övertala en lärare att jag ska slippa idrotten för att jag hällre vill åka madrass(som jag för övrigt är grym på).Eller i vissa fall sjunger jag Jag har en pojkvän,det har inte duuu

Nu ska jag dralla iväg till Rebbis eftersom jag,Rebb och Maja ska ut och fota i höstens vackra fladder,såååå....adjöken fröken!

Moonlight



ASSNYGGT!!Underbett!!!

Som den lilla nörden man är så sitter man och lyssnar på Clair de lune,lite Yiruma och ett jättefint stycke av Beethoven.De som moppsas över detta kommer inte längre vara mina facebookvänner,så inga negativa kommentarer va!!
Bra start på morgonen!


Dina skills överrumplar mig,fröken Lundberg

....jag tänker seriöst gå och lägga mig nu..klockan halv nio...

Vad kan man säga?Flygande kamelstövlar?











Gårdagen^^Bloggen slutade ta emot bilder,så det vart ett ganska sent inlägg...

Inatt sov jag hos Rebbis,har inte gjort det på aslänge så det var dags nu!Vaknade dock av en (jag ska inte svära)geting som kom och surrade i mitt ansikte imorse...jag är jätterädd för getigar,jag gömde mig under täcket..Senare idag har jag haft träning,askul!!!Nu ska jag nog ta och sova en skvätt!

Förlåt för att du fick telefonen i ansiktet.Men du skallade mig faktist...

Kom nyss(haha över två timmar sen..)hem från Isak.Idag fick han för sig att kittlaihjäl mig var en supérb ideé,så halva kvällen har jag vrålat under atackerna han genomförde på mig.Seriöst så har det varit en stor kamp idag.Tur iaf att han inte bor i våningshus...Pizza och Jorden runt på 80 dagar har också hunnits med,plus att vi såg Digimon!!!Haha jag är lite väl trött just nu för att fokurera,ska krypa ner i min otroligt mysiga säng med låg dentitet i luften.

Imorrn blir det att gå en sväng på stan med Rebbisrebban innan hon ska på hockey.Vad ska jag göra imorrn kväll....?

I'm much closer to the clouds up here

GUDARNA FINNS OCH DOM ÄLSKAR MIG
Jag hittade just min t-shirt!!Nu kan jag takla allt folk kastar i mitt ansikte,jag är redo!!

FREDAG!!!!


Som igår,fast bättre


Fjärilen är tillbaka,men på ett annat fönster...inte direkt den smartaste av flyttfåglar..
So är inte min starka sida,men nu är långituden på bloggen ändrad,vi kan alla skänka en tacksam tanke till Agnes som kirrade biffen.

Det började med att emo-tiden i mitt liv tog slut,så jag tog tag i elendet att klä på mig de mjukaste mjukisarna jag kunde hitta
(personligen är mjukisar inte mitt förstahandsval,men jag har hört att folk mår bättre i dom...värt ett försök!!)
,sätta på mig en bh och inte tralla runt i en bandau och hitta en mysig långärmad.Traskadet började,lämnade alltså motorfordonet hemma för att minska koldioxidutsläppen och ilskeframkalladet
(kan ha ett samband med att jag aldrig lyckas få moppen att vända på gräset,få upp den på centralstödet vilket är det enda stödet på min moppe,och att jag blir lycklig av att gå.).

Med Agnes traskade vi vidare på korre(?) för att snaxa till oss.Vindruvor,kladdkakebakelse och Cooooookacola!Sedan vart det Robinsson!!!Mycket trevlig kväll och många kramar till alltid lika underbara Agnes!!

Du modige siste vindburna








Fotat med vänster pekfinger och hakan^^
Det kunde juh knappast undgås att jag inte har en av mina bästa dagar idag.Men det är såhär,
fråga inte hur jag mår om ni inte bryr er,och om ni nu bryr er,lyssna på vad jag säger.

Alla som då inte går på skolan har rätten att veta att idag har jag inte varit en särskillt trevlig person.MYCKET kort stubin och mycket...stirrande...tjurande..jag har hafft en ledsen dag helt enkelt.Snälla,fråga inte imorgon om jag mår bättre eller nått sånt,tromig,då blir jag ARG.

Jag ursäktar om jag offended någon idag,och ni som faktist inte gjort något fel,brytt er om mig,tack.Ni vet vilka ni är.

Riktigt bra för att vara part two.

I see the soul that's inside



Idag är jag skadad:(men det går bra,inte så farligt och snart kan jag kasta igen!Min armbåge är boven i dramat,men jag hoppade av innan jag lyckades tappa Emma iaf..Men imorrn ska jag till ''Johnnyboy'' för att kolla på det.

Nu ska jag krypa till kojs,måste ladda till orienteringen imorrn.Jippie.Men det är lugnt,slutar iaf tidigt!

Det väcker ur en dvala,ty din röst vid ett leende lämnar aldrig mitt sinne,aldrig mitt minne.

Just nu sitter jag och äter lasagne,min middag alltså,började med min lunch kl tio i tre..haha.Ni kanske tycker att det är udda att jag äter middag denhär tiden,men om det finns något jag hatar mer än lögnare,svek,tjaffs och alkaida så är det mjälttugg.Detta betyder->träning ikväll!Annars då Elvira?Jåvars,har det ganska bra där jag sitter.

Däremot har jag tappat min favvo t-shirt med the american flag på(jag skrev just så för jag vet inte hur man stavar det på svenska...)och det finns juh inte sådär jättemånga personer den kan vara hos,haha jag klär juh inte av mig överallt direkt...


Hittade denna skönhet igårkväll,kan inte sluta lyssna på den.

Bild 4: Du som liten



...ASSÅ VAD HÄNDE MED MIG?????
Dehär är helt klart den finaste bilden som finns på mig.Här började jag förskolan.Det första och enda skolfotot som blev bra.


Recognize the small things;the usually mean the most

Vet ni vad som är askul?Att sitta framför en spegel och lyssna på feelgood-musik som typ Ridin' solo eller Replay och dansa så man ramlar av stolen,särskillt om man gör sånna snygga klassiker som dykarn eller vattenspridaren eller två-fingers-viftnings-grejjen.Alla vet vilket move jag menar!!

Nu ska jag snart fara och hämta Josse för att sedan fara på träning,känns otroligt uppiggande att ta en moppetur i ösregn,men det gillar vi!!!Känner för att ta en tupplur,min nya hobby..hehe.Jag har som inget vettigt att säga..Men om du är en stalker som just nu sitter ute på Molins och spejjar in genom mitt fönster på övervåningen..jag kommer nu att vinka,är du berädd??

Bild 3: En bardomsvän





Min äldsta och bästa vän.

What would you ask if you had just one question




Inviger idag mina nya skor och min nya tröja.Känns bra.


Lyssna på den,den är så grymt mysig.Vill bara meddela att jag kan hela de två första verserna på svenska och min mamma tycker att denhär(förutom nån gammal julsång då..) är den finaste låten jag kan sjunga,hihi.

Vissa låtar ska man inte lyssna på texten.


You wisper Please,remember me
The leaves where golden,when I kissed your lips goodbye
Oh won't you please,remember me


Det finns ingen ork kvar i mig så nu kryper jag till kojs.Vi kan juh hoppas på bättre bloggdagar framöver,går lite segt nu.


Toppen!!

När man kommer hem från träningen välkomnas man med champinjonpizza.Där har vi guld.Hehe det är ganska kul att mamma ger mig stor respons när man förklarar hur ett toss funkar och hon avbryter och säger med lite för mycket inlevelse
-KOLLA Elvira AIK är på tv:n!!

Nu ska jag och padre ut på äventyr med biken,så alla som hör något väldigt brummande kan juh vinka,även om jag bara sitter där som en svart läderklump.För det är allt jag är i livet,en svart klump.


Gå genom eld.

En aning komiskt att eliten fyller år i grupper.

Rebecca Öster Lundström.Vad finns det inte att säga om dig?Du är rolig,söt och får mig på humör.Det fanns en tid då jag betraktade dig som min sol,och självklart är du det fortfarande.Ska jag sätta ord på perfektion?Omöjligt.Hoppas du får världens bästa födelsedag och sedan...liv!!








Livet hade inte varit som det är utan dig.

Ifall jag säger att det idag är 11 sep så är det många som tänker att det är en tragisk dag,och det är det.Men innan olyckan för 10 år sen hade en liten vimsig ginger satt sin fot på jorden,så det var alltså FÖRST Josefins födelsedag!

Idag fyller alltså Josse femton,palsternackan är ganska stor nu.

Grattis älskade,hoppas du får en fantastisk födelsedag.Jag tänker inte skriva hur mycket jag tycker om dig eftersom jag hoppas du vet det redan.











Puppelipupp♥

Må inte dåligt för att hon ser ut som en ängel.

Det hela började en varm sommardag 1973.Fast idag var det så att jag och mamma for på stan för att inhandla nödvändigheter som kläder,jackor och skor!!Haha och när jag säger detta är jag helt seriös!Vart ''bara'' tre par skor,men lyckan träffade mig asså!På stan var det jibber-festival också,fast de odödliga kallar det för Make it happen.

Jag örnar vidare mot norrlands skogar till  la casa de Isak Wallmark där all möjligt händer,men idag har vi varit med Emil och hunnit sett en hel episod med Avatar-the last airbender(jag skrev det just på engelska för detfick ett barnprogram att låta coolare..tragiskt),lekt kurragömma i Isaks bastu och utforskat en trädkoja i mörkret.Lyckades klämma in en powernap också,det är bra gjort,för att inte tala om mysigt;) En tjej som frivilligt vill mörda sina sinnen går in på dreamhack dag tre.Heheheeh SHISUNIII!!!


Jag ser nästan normal-längd ut!!Fast om man kollar på bilden så ser man tillslut felet...heheheh

Sorry if i ruined your day,but give me a chans



Fredag.Vad händer idag?Jag har musiklektion med nya musikläraren...Jag vet inte exakt vad jag ska tycka om honom,jag är kräsen.

ASSÅ JAG BÖRJAR BLI NOJJIG!!!!
Jag vill sååå gärna se breaking dawn...Men när kommer mästerverket ut??Någon som kanske vill ha Twilightmaraton med mig...?

Och allt funderande på Twilight får mig att sakna min älskade kusin som nästan är lika Twilightgalen som jag är,men vi har planer på en resa under höstlovet.Saknar Alice,hon är skadad för tillfället med knäet..Ser du dehär,krya älskade kusin!!Vi funderar på att fly från vardagen och fara till Oslo där våra äldre kusiner bor,hoppas bara att det kommer gå,mina föräldrar är inte direkt ..''hejjhopp-mot-oslo-15åriga-virrpanna-till-dotter-lalala-iga''...stora problem.

Asså en köttbullsmacka nu....mmmmm

Torsdag.Detta innebär att jag slutar halv två.Detta är en ganska vanlig torsdag,vilket betyder att jag slutar halv två även idag.Bara för att sätta lite knorr på denna torsdag tog jag mitt mycket blåa vrålåk och brumma iväg till sörböleskolan.Att besöka sörböleskoolan är jätterolgt och något jag rekommenderar,alla är så glada och hälsar och man möter folk man inte träffat på länge.

Men detta är inte knorren  jag syftade på,dagens knorr var att fara till Isak!VI kollade på Avatar,favorit i repris!!Och helt ärligt,det ät alltså den tecknade som går på nickelodeon jag snackar om.DET är grejjer det!Blev joinade av Emil ett tag också!

Nu tar jag natt,jag är jättetrött...Undra vad jag ska göra imorrn..någon som känner sig träffad vid denna tanke????


Bild 2: Du som fotograf







Jag upptäckte just att jag är totalkass på att fota...hihi LOL.Dedär är i alla fall tre bilder jag tagit,jag orkar inte leta efter bättre.

Akta folk som går,gasa



Voy.Hehehehe

Och VEM har gluggad dig på näsan???

Idag har då alltså ursviksskolans nior haft skolfotografering.Eftersom jag går på ursviksskolan i årskurs nio räknas jag då som en av dem som idag har blivit hejvilt fotograferad av den ypperligt trevliga  Sara.

Som ni alla vet så är det fysiskt omöjligt att bli bra på ett skolfoto ifall man inte är 6 år gammal och har en liten glugg mellan tänderna och är fylld med fräknar.DÅ blir man banne mig söt på skolfotot.

Tyvärr så är man bara 6 år en gång,och det var då alltså inte idag.Idag är man inte längre fräknig utan finnig och ful som en tonåring ska va och tvingas le med inte bara hela munnen,utan också med tänderna,och inte har man en gullig liten glugg där inte.

Som ni säkert alla förstår blev jag inte helt nöjd med mitt modellerande idag.Därimot älskar jag att kunna kolla på skolfoton för typ 3-4 årsedan och kolla på alla andra och veta att dom minns hur man själv var när man gick i låg och mellanstadiet.Dehär är sista klassfotot med klassen som jag varit med sen förskolan och jag kommer sakna dom nästa år när vi går i gymnasier överallt..Nej nu ska vi inte bli sentimentala!!!!
¨
Favorit i repris.Kycklingatack!


Bild 1: Du för mindre än ett halvår sen


Jag hade som på känn att de menade en seriös bild,och jag har som en tendens att vara svamla bort saker och ting.Det var därför 9/10 röstade på mig som elevrådsordförande iår.Den sista rösten var min.Folk tycker tydligen att det är roligt när en virrpanna som jag skapar peace on earth(kaos i korridorerna).


Listan tas till då jag har tid,alltså inte nödvändigtvis varje dag.

Bild 1: Du för mindre än ett halvår sen
Bild 2: Du som fotograf
Bild 3: En bardomsvän
Bild 4: Du som liten
Bild 6: En dag du minns
Bild 5: En bild som väcker känslor
Bild 6: En bild som gör dig glad
Bild 7:Någon du saknar
Bild 8: Någon du litar på
Bild 9: Någon du vill träffa
Bild 10: Dig själv skrattande
Bild 11: Den du senast kramade
Bild 12: Någon du delar mycket med

Spela inte dum med mig,mena allt och ljug inte





Haha klockan är juh mycket nu...Sov gott folket där ute,nu ska jag vila nacken, huvudet väger jättemycket och kudden känns väldigt lockande.Ingen vidare uppdatering nu,men jag skyller på skolan,träningarna och allt det älskade folket i mit liv.

Om det är det första och bästa som du hittar hos mig,är jag värdelös.



Haha alla älskar mina webbilder!!
Varför är min mammas än så länge enda dotter hemma denhär tiden?Jo,idag har jag moppeprov!Alla som hinner läsa dehär,sitt och håll tummarna för mig kl halv 11,det är då det smäller!Klocken kvart över 9 kommer mina kära morföräldrar hit för att köra mig till stan...Men jag trodde dom skulle kommit redan,alla som känner min morfar vet att han nästan alltid är 20 minuter tidig...Donde estan?



Ogillar doa-kören i denhär versionen,lyssna på acoustic plez.Howie day-Collide

1+1=2







Ni kan juh se att med stolthet och 156cms längd skapar jag fred på andra bilden.Nu ska ni se att jag ska fixa moppekort,imorrn har jag ÄNTLIGEN teoriprov!!Nu sitter jag och nöter en brud från Idol,haha jag kan ba inte sluta..iaf,nu->slutat av min älskade vita toblerone och moppeplugg!!

Sluta tänka logiskt,det är såhär an gör



Okej,jag menar inte att kalla mig en modig person eftersom jag är s.k. skvätträdd och rädd för vatten,rymden,likmaskar/maggot och annat mysko,men detta är min konstigaste rädsla.

Martin Rolinski från BWO.(När jag sökte på google sökte jag först på bmw.Pinsamt.)Han ser JÄTTELESKIG UT!!Lite som hon the grudge eller Sméagol från sagan om ringen....Huvva..Alltså blondinen i mitten på bilden...kalla kårar.

When I hold you



Soffis!!

Intressant fakta nr 1:Idrotten vart nästan inställd!!!!Eller,vi hade ingen lärare så jag och Josse gick till backen för att typ nå tårna,haha.Inget anstränande för en lat sate som denne!

Intressant faktanr 2:Ingen NO!!Förvisso är fysik ett intressant(ja,jag har sagt intressant fyra gånger i dehär inlägget...än så länge)ämne som jag inte har större problem mot så var det skönt att sluta kl 2 ist för kl halv 4...

Intressant fakta nr 3:Jag stavade gympa med ett j i föregående inlägg.Asså alla borde bara sluta läsa min blogg,jag kan inte änns stava normalt....:'(!!Jag tycker inte om att läsa bloggar när folk hela tiden stavar fel och sen gör jag det själv...jag måste ha någon som korrrekturläser allt jag skriver innan jag publicerar,haha!

Hehe jag åt just upp en trippen-låda med minitomater..EVIL LAUGHTER!!!

Vägran mot kläder




Iförd pocko-t-shirt och mjukisar drallar man mot första lektionen för idag-idrott!Känner mig optimistisk,vi har en ny lärare/vikarie som inte vet om hur dålig jag är på jympa!!


Clair de lune















Vårrullar.

Ikväll har vi hafft värsta träningen,och med värsta menar jag bästa!!hehe.Vi kastade folk,och ingen lanade pannkaka på marken!!Detta är alltså stort för en klutt som mig,jag var med jättebra folk och fick asbra hjälp osv,jag har alltså aldrig varit med och kastat någon..haha det låter som om jag typ förtjänar pris,det är KLAPP KLAPP moment!!

Problemlös





Ett år sen.Om jag ska vara possitiv så såg jag faktist lite ut som en lycklig skunk!!Detta var alltså tiden då man hade nya,röda fina converse...RIP

''Jaa,och något annat som är gott är juh atackos!!''















Det är typ Agnes som fotat allt...Hahaha saknat dig som attan!!

Jag skrev ett jättefint litet inlägg tidigare om mig och Agge,men hon tyckte det var pinsamt så jag fick ta bort det...haha jag har skämmt ut henne mer än en gång ikväll.

The russian way...woopa woops you



Igår for jag alltså till Isak.Det tar emot min..heder..nej jag vet inte,min moral tar emot.Jag skulle vilja lägga ut världens gulligaste vidio på honom när han woopar och hälsar till Rebecca.Rebb,du får se den idag.

Jag vet inte vad jag ska säga nu...hihi..HAHA ''hihi'' är typ standard för mig nu,jag fnittrar hela tiden nuförtiden..Intressant fakta!