It's beginning to look a lot like christmas

Ikväll har jag och Saris haft vårat årliga jul.bak, blandat med mycket småprat,mys och film har vi dessutom gjort snöbollar, chokladbollar och massooor av pepparkakor. Ser ni så underbart superfin Astor har blivit? Visst är han vacker??? Åååååå funderar mycket intensivt över att flytta hem till Saris förgott. 

Ni behöver se detta.

 

För hela livet.

 Godmorgooon
Idag har jag väldigt skön skoldag med sovmorgon och endast två lektioner.Detta firas med plugg, skrivande, inlärande och studerande. Men det är ok, jag gräver min egen grav och skjuter på aaaalla uppgifter, men det är ok.
 
 

You fit me better than my favorite sweater.

Myskväll med killen utan killen, myser då alltså i Isaks säng med två katter, en stickning, naturgodis och tecknat, alltså vilken 17årings ideal-lördag som helst♥
 
 

I was her she was me .We were one we were free.

Det norrländska klimatet sliter på mig och många timmar denhär veckan har tillbringats inbäddad och ompysslad av migsjälv.Just idag har jag mina bästa mys-sockar och letat i min hög av tjuvade kläder för att hitta bästa pojkvänströjan. Inte de blommiga hawaii-shortsen. Skulle dock vara underhållande att se Isak i dom. 
 

It's friday, I'm in love.

 
Bild 1. På torsdagen övade jag med kören Rösträtt för första gången inför en luciakonsert om några veckor, mycket,mycket roligt och jag kommer helt klart göra det fler gånger! Efteråt for jag hem till Agnes för lite välbehövligt mys (framför hockeyn...) och jag kom därifrån med en jättefin peplumtröja!
 
Bild 2. Fredagens fysiklektion började med att Peter skriver ''Räkna era lata odågor'' på tavlan för att sedan blicka ut över kaoset från sitt pedestal. In i klassrummet kommer Kenneth med sverigetröja och guran i högsta hugg för att införa allsång, ''In med bollen i mål'', sicken hjälte alltså!
 
Bild 3. Jag och pojkvän trillar in i hans hus, dricker välling och ser på tv för att sedan ta en tre timmars lång tupplur, någon gång under denna tiden utbryter en enorm förkylning och idag har min röst varit ytterst Nazgúl-liknande.

Nyköpt.

 
 

To short to care.

Jag och Axel under CAD-en samt jag och okänd kille på bussen^^
 
 
 

Please excuse my writing.

Kände en lätt kyla imorse och överraskas med detta enorma hål i min vägg! Jag var ju alltså inte i rummet, men det var lite överraskande endå...Mitt rum genomgår just nu en stor förvandling, det håller på att bli ett rum! Visst får jag fin utsikt? På andra sidan, med en liten nypa salt, har jag utsikt till sundgrundsbron, älvstomt jao!!

The boys are waiting.

 
Efter skolan igår åkte jag med Isak och hans familj till Isaks mormor som fyllde 75, jättemysig
kväll i ett underbart landskap uppe i norrbotten. Mycket mysigt att hälsa på lillmormor!

You fit me better than my favorite sweater

Idag efter skolan köpte jag ett fint litet fodral till min phåne.Jag har extrema problem eftersom jag bara har en fungerande ficka på min jacka och nästan alla mina jeans saknar framfickor behövde jag ett mer säkert förvaringsalternativ till lille Edgar. 
 
Käraste bloggläsare!
Jag har nu försökt starta upp min blogg lite smått, men jag skulle uppskatta lite tankar angående detta, vad vill ni läsa om? Inspirera mig, hjälp mig blogga bättre! Eller tycker ni att så länge jag skriver kan jag skriva om vad som helst?
Vad vill ni läsa om??

Roses are red, Violets are blue, I didn't start living, Until I met you.

This is how most of us get out of bed.
Efter tre timmars sömn har denna måndag varit allt annat än trevlig, vädret muntrar ju inte direkt upp heller. Det ordnade sig en aning efter några snabba tupplurar och nu, vid halv tolv, är jag pigg som en mört! Inte så illa med sovmorgon imorrn, det tackar vi för. 
 
 

This is halloween, everybody make a scene

 
Här är några fina bilder från fredagens halloweenfirande, 22+Pär pressades in i kroksjöns byastuga.Jag vill tacka alla medverkande för en jättetrevlig kväll och jag tror, och hoppas, att alla tyckte att det var lyckat♥
Har ni fina bilder från kvällen kan ni kika mig på elviralu tack!!