Paris is always a good idea♥

Hej bra väder!!!
Och hej LOV, idag fick Elvira en klubba av Debbie, ett F av fröken och skoskav från mina nya skor. (oroa er inte för F:et, det skulle räknas bort) Vädret, lovet och det faktum att jag har två lådor med jordgubbar gör mig på toppenhumör och snart kommer päronen hem med thaimat till lilla magen. 
Hoppas alla har det lika bra som jag idag!♥

When you fall,I'll be there to catch you -Floor

250846_340139712726965_540588537_n_large
Tisdagar känns nästan jobbigare än måndagar enligt mig, även om jag slutar
1,5 timmar tidigareså är det endast köttarlektioner, teknik, fysik, matte och kemi
för att vara exakt.(Inte helt oligt alla andra dagar) Sista veckan innan påsk och det
är bara att tugga, har mycket kul att se fram emot och snart kan man
börja räkna ner till sommarlovet, cirkus 9 veckor tror jag minsann! 

Yes hermoine, i think it's going to be exactly like wisards-chess.

 
Idag vaknade jag med sol i ansiktet och sågelsång i öronen.Jag ska försöka få med mig Isak till någon backe så jag får åka madrass, trots att vi inte har någon madrass.Denhär vintern har jag inte byggt i snön, åkt slalom eller madrass så idag måste jag få lite luft!

Everyone is created the same. Then some become cheerleaders.

Haft en stressig och mycket rolig dag, denne involverade bla matteprov, sånglektion, bussande till solbacken->köpa skor på 4 minuter->åka med samma buss tillbaka för att sedan spurta vidare till Balder för gymnastikträning med parkour-mästarna. 
 
Förfärligt kuligt med fredagsträning.Vi fick chansen att prova på airtrack-en som killarna använder för deras gymnastik och även om jag personligen inte förbättrade något själv så var det jätteroligt och lärorikt, jajemen! 
Är dessutom mycket taggad på söndagsträning, hoppas lite i smyg på byggträning då vi fokuserat ganska mycket på gymnastik på senaste tiden.. 

Man gillar någon för dess egenskaper, men älskar dom för deras brister.

Underbar parfym som jag fick av min faster, kommer från australien och luktar som en smultronkyss (asså inte fastern).Ser ni mig i korridoren på skolan eller på bussen eller något i den stilen, ta er en sniff, jag luktar gott.
DKNY  Be delicious- Art
Keith Haring

You're not as brave as you where at the start.

Godmorgon vänner!
Idag vaknade jag redan vid fem (observera dubbla påsar under ögonen,unik talang från min sida) och har hunnit många onödiga saker som jag egentligen kunnat sova förbi...Idag ska jag på sångrepitition innan lunch och träna senare på kvällen. Allt har blivit så virrigt när busskortet bara fungerar två ggr per dag nu, inte till min fördel om man säger så:(

 
 
 

I'd rather be stupid then lonely.

Vaknade tidigt idag.
Jag har två anternativ för dagen: att fara på Ohlssons och köpa lite tyger för att sedan låta kreativiteten sippra ut efter att ha hållit den inne under ack så länge... eller att ligga kvar i sängen tills jag vuxit fast.