Bibedi bobedi boo

 
Hola guapas! 
Idag firas halloween, helt klart bästa högtiden enligt mig, förutom midsommar och jul och så... ja, gillar firanden av alla slag! Jag har spenderat mig dag på stan med mina pinglor, Agnes, Pia och Maja, för att införskaffa alla nödvändigheter inför morgondagens halloweenfirande, kommer bli aproligt!
 
 
 
 

Autumn.

 
 

I'm a predator, rapture.

 
I helgen har vi haft vad man kan kalla ett mini-camp i form av bygg-uppgraderande (?) och exprimenterande, 
har varit hur roligt som helst och det kändes verkligen välbehövt! Har lärt mig massor och det känns
stärkande och stabilt, som ett glas med norrländsk mjölk!
 
Nu ska mina mukkler och jag ladda batterierna inför den kommande veckan, VÄLDIGT skönt med lov!
 
 
 
 

Är det fredag...?Ikväll myser jag med migsjälv och pysslar litegrann. Resultatet får ni se då det är dags för halloween, är nämnligen ett uppdrag från min käre vän Pia!

I'm killing that.

Kvällens middag, kökschef: moí
Innehåller makaroner, skinka, babyspenat,rödlök,gul-grön-och röd paprika, småtomater och avokado+ solrosfrön (var för hungrig för att ta nya bilder när jag kom på solrosfröna, hehe)
 
 
Sitter i sängen med bästa känslan, dagens träning gick jättebra och jag kunde inte vara mer nöjd! Älskar känslan av att känna förbättring och framsteg, inte bara för mig personligen utan det känns som om alla lär sig nya saker, eller förbättrr gamla, i stort sätt varje träning och jag är så glad för allas skull! 
 
Idag kan man säga att min byggrupp bemästrade ett nytt bygg som vi tidigare haft mindre svårigheter med och jag är nu mer taggad än nånsin på mini-camp i helgen, kommer bli så roligt, älskar bygg och det ser ut som att vi kommer bygga mycket heheh.

Min blogg.

Tack så hemskt mycket till underbara Emma som gjorde denhär jättefina designen åt mig, är hur nöjd som helst!!
Lilla jag och lilla Emma.