You monsters are people.

Gammal bild som Swaggan tog på mig^^

Yesterday was thursday,thursdag,today it is friday,friday.Nu ska ni se,snart har jag tagit mig igenom två veckors hell-week.Förra veckan var horribel men denhär har också varit ganska jobbig..Nu är den i alla fall slut och ikväll måste jag utföra en aning nödvändigt arbete,typ att städa mitt rum som jag inte gjort på säkert en månad.

Kvoter för idioter.

Tisdag.
Halv dag för Te1c och resterande elever i skolvärlden...Själv har jag njutit av snöfallet och druckit varm choklad i mängder de senaste dagarna.Skoljobb och träningar har resulterat i att mitt knappt existerande sociala liv nu är totalt utdött.Detta firar vi med att köpa TONVIS MED LINNETYG och nu planerar jag att slappna av med Prodject runway(program skreddarsytt åt mig hehe) och försöka sy mig något fint.
Snygga sockar på stolen:)

You better get yours before i reach mines cause then I'm throwing peace signs

 Skolan denna vackra måndag slutade vid cirkus halv tre och efter detta har jag och Hjalle spelat-och då sjungit. Vi börjar ha något ganska bra på spåren och hoppas på utveckling nästa måndag då vi ska spela igen! Det känns kalasbra att få igång stämmbanden igen då jag legat på latsidan i typ ett halvår hehe...

Pierce The Veil.

 
 
Detta är Mollys jizzface.Det uppkommer endast när hon lyssnar på ovanstående låt.

One two,Freddy's coming for you