Så vart det juh så att jag sitter för mig själv i min säng och skrattar så jag gråter...nästan iaf

Tumblr_lqt6qek5a91qddce3o1_500_large
Tumblr_lqchzcztch1qlzxkwo1_500_large


Jag tabbar mig själv.Det ska såklart vara ARE

Förvänta er inga trampetskonster av mig imorrn asså,just nu ligger jag i min säng och ber gudarna om att jag ska kunna stå upp imorrn!Men nu är jag grymt trött,så jag ska krypa till kojs.


Hon är lite väl nasal för min smak,men det är juh jag också så synd att klaga!

There is two thing i can see from the moon.


Det tog typ 5 min att gå ner för trappen imorse.De delar av mig som INTE gör ont är..huvudet,tårna på vänstra foten,handlederna,naveln...punkt.Nu ska jag slippra i mina kläder,det kommer juh ta ett tag,så det är lika bra att jag börjar en kvart innan jag måste fara..hehe

Lyckodag!



Dagarna börjar bli långa..Och ändå är det bara andra riktiga skoldagen...haha fail.Idag börjar som sagt träningarna om,känns bra ändå!Ett ljus i mörkret!

Eftersom jag inte har riktigt alla pommar i skrovet glömde jag schemat i skolan idag (igen..)och jag GISSAR att vi börjar kl 9,det är vad alla mina kära klasskamrater säger.Har vi idrott..?Ska jag ha med spanskaböckerna..?Är ett äpple en bra idé?Vad är det för lunch..?Ajja,jag kan juh skynda hem nån rast om jag skulle få för mig det.Nu ska jag borsta gaddarna så att jag får några vänner idag.

Jag HATAR att det du säger låter vettigt.Inte bara vettigt..bra...

Tumblr_lqk9q0hatp1qb5g50o1_500_large

Jag har två ideer i mitt huvud just nu.
1.Jag får en liten lurvig kissekatt som kan ligga i min säng,kurra och vara fluffig.Den ska gnugga sin rumpa motmig och vilja bli kliad ovanför svansen.Den ska vara fet.

2.Jag hämtar min pappa,lägger honom i min säng,tvingar honom att kurra och klia mig på ryggen.Den delen om att han ska vara fet och gnugga sin rumpa mot mig glömmer vi HELT tack...

Cheerinlägg

Sofia (igen haha)
kan du inte skriva lite om hur det känns att få komma till ett "nytt" lag och träna, jag ska nämnligen fara på en tryout om en dag och är nervös:P

Tänkte faktist skriva om dehär,för din skull kära Sofia!
Imorrn börjar träningarna med Stingrays,jag är nervös jag också.Men jag känner några i laget och alla är jättesnälla,så det kommer inte vara något problem.Några av mina kompisar från Squids är juh med,det känns bra.Jag vet inte riktigt vad du vill att jag ska skriva...!Jag är bas,har ingen balans att hänga i granen så någon annan position är inget att fundera på.Har ingen koordination mellan kropp och huvud..Det gör att alla moves jag gör ser jättekonstiga ut.Hoppas att det går bra på din tryout!Snälla hör av dig igen,men finns det någon stans jag kan nå dig förutom på min blogg,du kanske har facebook;)?
267685_185819274808831_100001422798708_507563_5912046_n_large

Weheartit

Who do you pray for at night before you go to sleep?



Tänkte då meddela att jag och Ginger idag gått typ 1½ mil.Njaa,men från stan->solbacken->ursviken.Varför ödsla pengar på buss när man är två fullt hurtiga femtonåriga (50%av oss...)tonårigar?Därimot tror jag inte att det är något jag vill göra igen i första taget...Tog nästan en tupplur utanför Alles place och i Josses säng...Men nu ska jag pallra mig vidare till sängen ute i vildmarken på bakgården!!

Josse:Ja asså du är juh min bästa vän och såå..Du är som en regnbåge,alla färger är dina olika humör och ditt temperament,men du är alltid underbar..
Elvira:NAAAW asså tack du är
Blablabla bla bla bla..osv
Josse:jaaa...sen har du massa finnar också..

-Det bästa är att man får med ett klistermärke.Med Hello kitty!!!











Shtan med Josse,Emma,Rebb och Maja.Jag får inte skriva längre än så för Josse.Hejdå.

oy oy oy

Dansar,dunkar och städar i Arvids stuga.WIIIII DON OMAR!!!
Älska♥

Mis pantalones nuevos.





1.Alla som änns FÖRSÖKER moppa min navel åker på stryk.
2.Spegeln är asfläckig eftersom min lillebror älskar att smacka händerna på den.
3.Gouda♥


Puss puss älskling


Min pojkvän,min kofta^^

Ja,det hela började med att jag,Rebbis och Maja for på stan.Efter en aning daltande mötte vi Isak och Alle(unexpected faktiskt),alltid bra med killar som kan bära dina shoppingkassar*blinkblink*.Vi for på matfesten och med sällskapet jag trivs bäst med gjorde vi det jag gör bäst.Äta.

Sen for viu till Alle och jaa...Vad hände sen?Brottning och hångel med hundar..?Haha kul hade vi iaf.Jag skulle kunna skriva några meters inlägg om sånnahär kvällar,men det vill nog bara jag läsa om!

hejsan svejsan

Hejsan det är Rebecca som talar! Är nu för tillfället hos Alle, med Isak, Maja och Elvira. Elvira ligger mest i sängen och är allmänt jätte osocial..Ska nu återgå till sällskapet, ha ett fortsatt bra liv!

gaga

Z203579639_large
Weheartit
jaaa,jag vet inte riktigt vad jag ska säga...Efter skolan idag for jag på jobbet ca 15 meter från ytterdörren.
Iget direkt jätteintressant idag,jag hackade morötter.Och för alla som ville veta det så passar jag lika bra ihop med en stor köttkniv som en wokad palt gör i ett påskägg.Det var en av anledningarna till att både Pairat och Cop frågade ifall kniven var slö.Men icket,det var var bara mina bristande skills igen.
Pappa och jag tog oss en liten sväng med motorcykeln och köpte godis på hemmakväll.I 3½timme.Hehe vi tog kanske några omvägar...Nu har jag badat bort världens alla dofter av failure och jag somnade i badkaret nu igen för alla som vill veta..Men nu ska jag sova,orkar inte med världen mer höhöhö...

I alla miljoner år.













































































Det känns som att det inte blivit några bilder alls i sommar....ååå jag ångrar mig!!!

Föresten,tack för allt.

Sofia,jag återkommer med cheer-info då fort vi börjat om,just nu är det uppehåll.

Ikväll/idag har jag suttit i Emlieälsklings badkar.Bilden kommer från hennes blogg som ni besöker genom att söka på eemelielundberg.blogg.se .Ypperligt.HAHA asså det går alltigt vildt till i badkar med mig och Emelie,och som en liten tradition sitter vi alltid och snackar.Och med snacka menar jag....ja,serious girltalk.Haha.Sen hälde jag cola på henne ocxh hon hämnades med vattenkrig...
För tillfället sitter jag en casa de hipopótamo musculóso(Arvids stuga) och saknar mina pyjamasbyxor som ligger inne i mitt rum på min stol på övervåningen...Jag hämtar INTE dom just nu.Nu->sängen.Jag har en dejt med kudden.

Igen


De som bryr sig ett piss räcker upp handen

Nämn något som gjorde dig glad igår: jag var som allmänt ganska glad igår..hehe.Men pappa överaskade mig med Ben&Jerry,det gav honom ett plus i kanten.

Vad gjorde du kl 08 imorse
: Det var ganska exakt då jag slutade shake-a as på mitt rum till danza kuduro och började leta efter min tele,standard.

Vad gjorde du för 15 min sedan
: Samma sak jag gör nu,pillar navel(..nej..)och kollar på all skit jag hittar på tvn.

Det sista du sa högt: ''Vilket fint väder vi har.''(jag sa det bara för att jag minns inte vad jag sa högt)

Det senaste någon sa till dig: ''Är det fint väder??''(jag lyckades väcka min mamma med det)

Vad har du druckit idag: mjölk..

Vad var det senaste du åt
: BEEEEEEN&jerry half baked

Vad var det senaste du köpte
: PAPPA BETALAR

Vad är det för färg på din ytterdörr
: Tror du att jag har en egen?Hehe gul.Jag känner ingen annan med en gul ytterdörr..?

Vad är det för väder hos dig nu: Vågar inte kolla,ser grått ut.

Godaste glassmaken: Som glassexperten man är måste jag säga B&J half baked.Men sen rekomenderar jag daimbitar och smulad digestive.Nomnom.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet
: Jag tror inte att man kan typ...se någon och veta att man ska gifta sig med nämnde,men man känner juh typ på sig när man möter någon som kommer ha stor betydelse i sitt liv..Hahah.

Sover du tungt: Ibland.

Drömmer du mardrömmar: Haha jaa,jättelöjliga,jag blir typ jagad av enorma maskar eller kommer sent och jag blir jättestressad av det.Jag är rädd för rädslan typ.

Trivs du med ditt jobb
: Mitt ''allaround sommarjobb'',japp!

Favoritklädsel
: Prinsessklänning.

Favoritlåt just nu
: Olika,just nu hittar jag ingen bättre låt än Whatcha say con Jason Derülo men den kommer jag tröttna på på 10 min.

Vad ser du om du tittar till höger
: Inget intressant..typ mitt fönster..

Vad gör dig glad just nu
: VÄRLDENS ROLIGASTE SLINKY!!!!!

Vad ska du göra härnäst
: Lirka upp mina handbojor med ett kyklingben,knyta ihop mina lakan till ett rep,klättra ner för väggen och hoppa upp på min trofasta spingare Cinamon medans vi rider bort i fjärran vidder för att utkämpa strider mellan gott och ont för att återupphålla freden i ursviken under kampen mot den enväldiga härskaren-TITTA EN FÅGEL!!!!

Höger eller vänsterhänt
: Höger.

Humör just nu: Like a boss.

Favoritgodis: Typ sura saker...Domdär blåa flaskorna är asgoda,sen ska man ha choklad till...mmmmm choklad...

Kläder just nu: Min väldigt välanvända favvotshirt jag fått i offergåva av min fader. 

Sommarplaner: Nästa sommar ska jag gummibåta i älven,har aldrig gjort det*sadface*...

Hur många kuddar sover du med: Ingen under huvudet,jag ligger och kramar dom.Haha patetiskt.Fast dom är jättemysiga när man ligger på mage..

Spelar du något instrument: Gummiband på plastburk plir jättefint.

Morgon eller nattmänniska
: Natt typ,jag gillar att sova.

Vad är viktigast för dig: Kan komma på många svar där,men jag tycker det är viktigt att ställa upp för folk och alltid finnas där för de som behöver dig.Alltid ha med sig öronen är bra.

Är du kittlig
: Folk som känner mig skrattar just nu högt.JA jag är kittlig.Igår lyckades Isak hitta ett ställe på min arm som kittlades JÄTTEMYCKET.

Snarkar du: Det har hänt tror jag..

Stjärntecken:Tvilling.

Äckligaste insekten: Jag är inte det minsta rädd för insekter,men jag TÅL verkligen inte vita maggot-mask-likmask-kräl-grejer.Jag började störtböla en i klassrummet förra terminen när en fiskargubbe kom för att visa oss maggot...sen frågade han om jag ville känna på den.Mums.

Längtar du mest efter just nu
: En massage.


Kom då..ja komsi kom

Imorse gjorde jag en ''standard'',vaknade 08:44 när vi börjar 9:00...så jag ringde morfar som fick skjutsa mig till skolan.Fick ett par trevliga små komentarer av Maja som tyckte att jag såg ytterst skabbig ut osminkad,men det är juh lugnt.

Just nu sitter jag och tittar på ''Sex på kartan'' på tv 2,helt ärligt en  som Josse lyckats googlafram en gång mitt i natten,då skrattade vi en aning...Det har gett oss klassiker som bla lockande mustacher!Nu ska jag ba chilla ett tag och sååå...

För fan,samla ihop fler,men varna dom,för nu är vi två



Jag SKA se den

Roligt inlägg.




I min väska har jag ALLTID:

Ett par rena sockar,ett paraply,två röda hjärtformade hårklämor jag fått av Rebbisrebban,en lapp där det står ''Elvira♥Isak'' av som jag fick av Rebb,en tandborste,ett halsband jag köpte av en hippie på östersundfestivalen,ett läppglans som smakar vitlök vanilj,

min glittriga börs,ett reflexband,två golfbollar(du som gett mig den andra,TACK okända person!!!!),en nagelknippsare,en kajal,en rakhyvel,en okänd värktablett,tre plåster,ett kvitto från team spotia(aldrig handlat där..)en stor klump/hög med sladdar(6 par hörlurar,två sony eriksson-laddare,en överföringssladd till min experia och fem ''sätta-ihop-sladdar''),

ett berlockarmband,en platta med sb12 tugummin från min mamma(vad menar hon med det-.-?),massa blyertspennor,en bussbiljetthög med 82 st kvitton,en svart handske,en vit handske,ett litet sudd,en fingerleksak och på min väska har jag en knapp där det står ''slå inte min kompis!''

Tro inte att du är annorlunda


-Du pappa..duvet mitt tak..vart är det??

Hela veckan slutar vi i 9a kl 13:00.Härliga tider.Nu ska jag suga i mig lite sol och städa(?) min väska.Låter inte så farligt,men min väska innehåller ganska mycket skit...senare inlägg!

Inga planer för kvällen,hör av er trevliga folk..


Hide and seek

Jaa...vad ska man säga nu då..Godmorgon?
För det första,jag är inte van att fundera på sånnahär saker på mornarna,men är det någon som vet om det kommer regna idag?Jag menar,är det dåligt väder idag eller regnar det alltid denhär tiden?Kommer jag måsta gå eller ska jag ta cykeln..?

Jag drömmer hela tiden om vad klockan är,när jag hade uppkörning i lördags vaknade jag tre gånger och trodde klockan var kvart över tre alla gånger,idag vaknade jag kvart över sex och trodde klockan var kvart över fem..

Min säng har aldrig kännts mer välkommnande.

Min bror utbrister:Herre gud,tar dom in vem som hällst nu för tiden,vart är sammhället påväg??När han får veta att jag börjar nian.

Det jag kommer sakna mest är ständig tillgång till kylskåpet.


Vraksnygg bild på mig för exakt ett år sen.

Folk måste tro att jag är tappad bakom ett flöte



Min mormor älskar mig.Jag klagade på att jag var tvungen att skära filé förra helgen och idag kom hon förbi med ett pack handskar så att jag skulle kunna skära hur mycket kött jag vill.Haha,lite wtf(A)Tack käraste mormor!!

Kan inte du gå in i dendär nästa gång vi går förbi bara för att göra mig glad?

Jaaaag sov hos Josse inatt.Ovanligt?Standard.Och idag vart det en svängom på stan hehe bara för att det är sista dagen på lovet..huh:(? Vart iallafall två linnen för min del,självklart glömde jag bort att gina inte har öppet söndagar så det vart Massive-Fjortis-Fail.Ajjaj.

Note to ms:TA med rubiks om du går på stan med Josse.Hon blir uttråkad i provrum.Vad är hon för tonåring???





Jag menar inte att uppröra någon med denna fantastiska bild på min rumpa,men jag gosar med en gitarr mitt i natten...?

Du är bara sorglig.

För tillfället sitter jag och kollar på Legend of the seeker,lite småtrevligt tidsfördriv innan vi ska iväg och käka kinamat med mormor och morfar.Trevligt fakta!!!

Idag hade jag uppkörning,gulligare gubbe(snarare man kanske..)har jag inte träffat på länge,Arne.Han sa åt mig efter ett tag att jag var bättre än vad han trodde eftersom jag var en ''glittrig'' person.HaAHAHAH.Han ba:jaaa,jag menar inte att ha fördommar om folk,men jag trodde inte du skulle vara så duktig eftersom du var så trevlig,glittrig och hurtig!

Nu ska jag hoppa in i duschen och få bort doften av typ 3 timmar och 40 minuters moppande haha

Jag känner grova och snygga folk som kan slå ner dig.

Jag fördriver just nu tiden med att dunka(vem försöker jag lura,jag har en LAPTOP för tusan,dom dunkar inte..)musik i huset,njuter av att vara själv hemma...Jag kommer sakna sommarlovet!!Asså ba daaah...

Sen känner jag för att sjunga,funkar juh då ganska bra nu när det är sommarlov,meeeen...inte sen..haha jag kommer typ leva i Arvids stuga och ba skrika hela vintern..på tal om vintern så hittade jag och Josse massa vidios frånn i höstastas just när snön kom,haha hon sjöng ut genom fönstret ba Viiiiinter och blåååst vi har låånga shoooorts!!

Hehee...Nu ska Isak vakna,annars kommer jag att somna.

-

Malin om Distanstest:
Hej! Är det sant att du ska tävla med Stingrays i fortsättningsklassen i år? jag går i Twisters!

Hejsan!Kul att ''träffa'' någon från Twisters!Jag och Josse ska få träna med Stingrays nu i höst,men varken jag elr Josse har gått cheer särsklillt länge,hon är under en termin gammal och jag är allmänt väldigt dålig,hehe,men det kan vara så att vi kommer tävla med Rays om det inte är för svårt...Jag är skraj!Hoppas vi hörs!

Med en gitarr på madrassen och madrassen på golvet.

Trött jag är..har jobbat på med dessa tusans distanstesten ett tag nu,jag blir så sur,det är antingen självklara frågor som typ vad som är est skadligt för miljön,en cykel elr bilar.Eller så är det frågor man själv vill ställa följdfrågor till,typ om frågan är Vad är mest troligt den största faran här? och så är det en bild på en jädransh traktor.Men det beror juh på, Ifall man är mitt i stan så är det juh inte särskillt stor chans att tidigare nämnda jädransh traktor ska svänga till vänster på ett potatisfält,elr vad??

Och dessa idiotiska onödiga frågorna (typ varför ska man inte tvätta moppen på gatan)som kan vara bra att kunna,men dom upprepas juh jättemånga gånger och jag som är en aning puckad behöver snarare lära mig trafikregler??

Okej.Jag mår bra.



Meeeeen nu ska jag ut på saitsing i bergen med två kameler och Magnus Uggla.Naaaai,jag ska sova.GODnatt


Okej,ni som tycker jag är jättefånig som dralla runt i shorts när det är som Carre utryckte det:Höst, så kan jag med värdighet berätta att jag trivdes utmärkt i shorts!! Så suck it!

press any button to start the computer, elvira goes: WHERE IS THE ANY BUTTON!?!

Tjena hur e läget? JOSSI IN THA HOUSE!
Nu äre faktiskt så att jag är episk och Elvira bakar en kaka som jag ska smaka. SER NI, EPISKT!
I have some pics for u, want to look?




























Fina jibbers. PEACE OUT!

Distanstest

 
  Hur många centiliter starksprit ( 40 %) motsvarar 50 cl starköl (7,0 %)?  
Ca 3,5 cl  
Ca 5 cl  
Ca 9 cl  
Ca 25 cl
Ska jag kunna sånt för att få köra moppe?? Dom spårar.

The darknes inside you can make you feel so small.

Jag lyckades locka hit Alle från mb(det är vad vi coola kallar morö-backe)och vi börjar den långa färden mot Alba,jag var på krigsstigen efter vit toblerone,guds gåva till folket.Ingen vit toble tyvärr,men lite godis fick vi med oss...MOT HÄLLORNA!!! Majing och Rebesssa joinar.Vad gör vi dååå..?vet int riktigt,kvällen drallar på och tillslut far REbban och maja hem medans jag,Josse och Alle bosätter oss i Josses säng för att snacka skit om folk på random skolor...haha,sen for jag och Alle till mig för att äta mackor.HA HA.


Min kamera är kvar hos Josse.....so sorry,bilder kommer imorrn!...tror jag,,

Man vill ba pussa på hon,kolla ba så söt





















1½ carbonara senare drallar jag till Josse,Alle joinar oss och vi drar tebaka(stavar man tillbaka så ser det ut som chubaka,han i starwars hehehehe) till Lö place to B,juste,hällorna!!

Det handlar inte om att göra annorlunda saker,utan att göra saker annorlunda

Inatt sov jag,Josse och Josses lillebror(ålder okänd,han går i sexan..hur gammal är man då?) Alle i Malmens loftstuga.Haha.Vi satt och såg typ Another cinderella story,ASGULLIIII.Det är så grymt mycket coolare att kunna dansa än att kunna sjunga,det är oftast dom två som jämförs,kan vara för att jag har totalt NOLL koll på hur man dansar men är ganska bra på att sjunga,vill ha det man inte kan få typ,men det SER så grymt coolt ut och man blir ba glad och sprattlig osv...heheh;)

Nu på morgonkvarten har vi käkat klämmackor och kollat på youtube efter en kille som kallas Sparveen elr Rackartygarna när han leker med sina kompisar,kan visa sen.Nu drallar jag och Josse till älvhällorna,SNÄLLA random människor,JOINA OSS! Vi ska ba sitta där och va dryga.Hehe.

Josse kastar godispapper på mig.

Elvira:Vad tror du att du håller på med?
Josse:Haha en hyllning duvet,när man kastar saker på folk
Elvira:.....menar du ett bröllop?


Hittade denhär på Josses dator.Typ 2009 haha.

Maja hittar inte Justin Biebers parfym på åhlens.Tragiskt.



Jag tyckte inte om lunchen,och jag hittade en burk med majs i skafferiet...Maja ska nu hjälpa mig äta upp en till!!!

MAJS4EVAAAAAh

Fyll din hand med lycka.Typ en tomat eller en bit toblerone.



































Cykeltur till hemmakväll>hämta Maja hos Maja>cykeltur till ''sungrönshällorna''(jag trodde den hette så..) >Danspause och kortbad>Hugge och Danil den rutinerade diskmannen joinade>Rebb och Maja gitta>alla gittade>hem

Viktor.

























Rebban kom hit efter lunch och efter massa sminkning från hennes sida drog vi oss ut på äventyr.Rebban fick bestämma exakt hur vi skulle göra,och det är då alltså hon som stylat mig!Jag fråga på skämt om min nalle skulle med oxå,och visst skulle den det....Och en tuschpenna,två kulor på alba och massa babygräshoppor senare såg det ut såhär!

Nu blommar löken

1. Det första du tvättar i duschen? jag gissar på höger stortå.Vild chansning.
2. Gillar du kaffe? JAG VÄNJER MIG!!Alltid hatat haffe över allt annat,men det smakar mer och mer...o-beskt
3. Hur mår du just nu? Vraktrött
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? K
5. Berätta om din senaste dröm: Stormvingen Rikash mojjsade ihop en brygd som gjorde honom männsklig i en vecka så han fick vara med Daine.Gulligt va?Haha,igentligen dog han...
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Jag tvivlar!
7. Vad vill du ha just nu? Ganska mycket,men just nu...mina pyjamasbyxor som ligger på en stol i mitt rum...det är säkert 50 dvärgar bort...Och lite stekt svamp vore gott...



8. Har du räknat till 1000 någon gång?
Inte vad jag minns
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? man maler den som en kossa hahaha,nej jag biter iaf inte.
10. Använder du smileys? Inte jätteofta,beror på om den jag snackar med gör det elr om man säger nått kul;)
11. Har du träffat någon kändis? Mer eller mindre.
12. Gillar du keso? Njaa
13. Vilken låt hade du sist på huvudet?
14. Hur många länder har du besökt?  Jag hatar geografi.
15. Är dina föräldrar stränga? Inte direkt stränga...Mer nojjiga,oroliga typ.Jag skulle kunna beskriva mina föräldrar hela natten,men jag är för trött för det.
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm?Oja!!!
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? I mitt rum glittrar det för fulla muggar!DDäremot är jag i vardagsrummet just nu...mindre glittrigt här.
18. Brukar du hyra film? Njaa
19. Var kommer du vara på söndag? Typ hemma och leta efter pennor.Alla dessa pennor...
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Eh..nej



22. Vad åt du till lunch?
Plättar med SIRAP!!!
23. Har du lockigt hår?Oja.Men inga fina lockiga lockar utan krulligt babyhår.Bryr mig inte så mkt om det faktiskt. 
24. När grät du senast?Jag var inte långt från tårar idag när Arvid gav mig en s.k pattkross med en kabellåda. 
25. Har du gått in i en vägg någon gång? ...?Vem har inte lixom..?
26. Favoritårstid? Oftast sommar.. 
27. Vem höll du senast i handen? Vetinteriktigt...Ska vi gissa på min käre pojkvän Isak?
28. Sover du med TVn på? Har ingen tv på mitt rum
29. Tycker du att du är gammal? eh,njaa...?
30. Är du mörkrädd? Hehe jååå



31. Gillar du ditt liv just nu? Just nu gjorde frågan lite svårare,men nog har jag det bra nog;) 
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
Jåo
33. Har du bra syn? Törs jag väll tycka.
34. Var är dina föräldrar just nu? Sovande
35. Vad har du på dig just nu? För mycket för att vara nöjd
36. Vad var det senaste du köpte? En bussresa till ursviken från stan
37. Hatar du mer än 3 personer? Nej
38. Använder du sushipinnar? Varför står det sushipinnar och inte typ kinapinnar..?Iaf vet jag hur man gör,men det tar ett tag att bli mätt om man säger så.
40. Äger du ett vapen? Jag ÄR ett vapen.
41. Gillar du ditt hår? Faktiskt ibland.
42. Gillar du dig själv? Inte direkt,men jag är ganska klockren ibland!

*svup* *drar i skjortkragen*

Vädret skiner och snart kommer friggen,jag tror jag ska ut på äventyr...vi får se hur vindarna vändeeer lalalalala....

Lita inte på folk du inte vet något om.Lita på det du vet om dom.

Mamma väkte mig kvart i 10.Kl 10 tog vi cykeln till busshållplatsen med Sixten.Kl 10.13 satt vi på bussen.

En tid senare åt vi lunch med padre på Viking mitt i stan,sällan man äter så god pizza!Pappa återgår till jobbet och jag,madre och Ditteli kör till långviken för att hämta mitt lämp som jag lyckades glömma där efter konkörningen...Jag blir avsläppt hos Isak.SURPRICE!! haha kul att ingen av oss har pengar på mobilen...

Alle joinar oss och....ja,jag vet inte riktigt vad vi har gjort hela dagen....?Jönssonligan..?Inget mer..?Hahaa,kul va de iaf.Asså jag vart just vråltrött,därför detta liiiiitee dryga inlägg.

Look at the stars,see how they shine for you and how you dont say a fuckin' shit.




Gatulysen-a i nästan hela ursviken är släkta,vilket gjorde att jag gick in i våran brevlåda när jag gick in igen.

Jag ska fatta mig kort...

http://mmmirja.blogg.se

Mirja är min kära lille vän från Squids.Kolla på hennes blogg,hon är jättekul!
Som hon själv uttrycker det så kan ni läsa om allt mellan himmel och jord,men mästadels mat;)

66% osminkat






















































I mjölkpaket hittar du mjölk.





Ni som känner mig vet att teknik och jag är riktigt goda vänner.Haha,på prov,i teorin typ.Däremot är dagens teknik inte något att hänga i granen från min sida så att säga.Men nu har jag hittat en kabel som gör att jag kan lyssna i mina urbanöron på telefonen!!!!Alltså,stora tekniska framgångar för mig när jag hittar en sladd!!

Elvisp vs musikpå mobilen







Och där mina vänner försvann dagens paj!
Serpentinkörningen gick ganska bra btw,däremot glömde jag lämpet där...cut på mig.

Folk bara älskar att läsa om mitt liv.

IDAAAAG på morgonen ska Josse komma förbi ett tag eftersom kl 16:00(coolt att skriva digital tid)har jag kon-körning i långviken.Det är juh trevligt!Nu sak jag leta rätt på lunch.Adios flingsaltsås.

16-32

Varför sover man?Forskarna har inget svar på den frågan.Utan sömn fungerar inte kroppen,hjärnan att fungera som den ska.Varför?Int vettja.Visst skulle man kunna vara uppe hela tiden,vampyr-style.Det fungerar inte så.Ni förstår,jag skulle inte må bra om jag var tvungen att leva hela tiden.Ingen dödsuppmuntran här,bara ett konstanterande.Jag skulle bli kinkig om jag inte fick en pause från livet ett tag.Få tyst på alla tankar man inte vill ha.Drömmar.Dom är allt bra att ha.Dröm.Sov gott.
Tumblr_lpof6ktzcd1ql2ukzo1_500_large

1.Alltid 1.

Tumblr_lpcp6zy8bk1qaobbko1_500_large

herr......HER







Bilder fotade av Rebbisrebban föreställande 1.Rebbisrebban.2.En kykling.3.En till kykling.
nje,skojja ba.
DEdär är bilder från gårdagen som jag inte orkade ladda upp...Nu ikväll for jag till Alle och var med Isak,tidigare nämnda Alle,Oliver(tror jag han hette,jag är dålig på namn...) och efter ett tag dök tidigare nämnda Rebbisrebban och Josefin upp.Trevliga tider det.

JA vad kan man säga?

Nu drallar jag och min käre fader till ånäset för att besikta hans ögonsten HD.Återkommer ikv när det kan vara så att jag och Rebb ska till de små lanarna på moröbacke.
Kameran är ba bökig,så uppdaterar när jag orkar.HOJJJJ

Vi är alla ailiens med pannkakor som ALLTID måste sprängas!!































JA det började med att jag for för att möta Rebbis och vi tog oss en liten titt på fotbollen,det var juh 96-95orna..Och rebbis tyckte att det va askul att hon kunde zooma in på snygga killar!Vi tog oss en liten morgonstund med tjoller,som ni ser...haha de spåra typ.






















Till Rebb kommer Josse och Maja och vi börjar den långa vandringen hammåt.Till mig då.Faaast jag glömde linsskyddet till kameran hos Rebb,så jag gickk tbx medans tjejorna fotade lite vid bäcken.







Vi beger oss till kanot för ett snabbdopp.Dessvärre var det bara Josse och Rebbzor som vågade sig Efter det for jag hem till Josse för att dela hennes badkar med henne,och dagen avslutades med kakor och gitarr med ljus.Ytterst mysigt!!











''oavsett om du tror att du klarar något eller inte,har du rätt''

Dagen till fullo blev jag totalt inlåst på toan.Och med totalt så menar jag att jag var tvungen att hoppa ut i rabatten och pappa bröt upp dörren med en kofot.Nu är mina föräldrar och lillebror ute och köper ett lås+handtag.Hehe.

Är ledig idag.Jahaaa....vad ska jag hitta på nu?
Tumblr_lpk11lmqqm1r0tuiho1_500_large
Weheartit

Jag vet hur texten är NU,dehär är ett fel jag hade för typ ett halvår sen



I got my first real sex-dream
Boy,it way a friday night
plays 'til my fingers bled
It was the summer of 69'


Alla som trodde förra inlägget var ett emoinlägg:det var det inte.Det är musik i det.


Spindel i taket.Jag agerar stege åt lillebror.Det slutade med att jag fick pappret som han har i handen i munnen...-.+

Jag begär inte mycket,men glöm mig inte.

Yiruma – Kiss The Rain

Red – Pieces

Secondhand Serenade – Your Call

Natasha Bedingfield – Wild Horses

Ane Brun – True Colors

Imogen Heap – Hide And Seek

Apollo Drive – Papercut
Tumblr_lpeta74s0e1qzrkblo1_500_large
Weheartit


Puss


Jag ska (troligtvis)få en lillebror i början av året!!!Annars blire juh en lillasyster,men vi gissar på en pajk!

Jag var med i ett barnprogram när jag var 11.Jumala Ljusdansare var mitt namn och jag skulle ta tillbaka en runa av den onda häan Yki..tror jag hon hette...

Jag älskar nektariner.Josse skrattade ganska gött när jag beskrev att dom ska vara riktigt hårda och stora..men Josse då!

Jag har 4mm kvar till att jag är 160cm.Jag är som en blomma,växer på sommaren!

♥Jag är asbra på sudoku.Nja,inte direkt,men jag ville ba säga något jag är bra på...Däremot har jag en utmärkt meritlista,ex så är jag asbra på vattenrushkanor,chilisåsburk-uppskattning,att sticka...

♥Jag är inte rädd för våldtäktsmän.Eller mördare..Därimot är jag jätterädd för spöken,demoner,vatten,rymden...hehe

Jag lärde mig två ord på persiska idag.Mycket bra för mig att kunna,för jag har blivit misstagen av att varit persika(hihi) mer än en gång!!

♥Jag gillar inte tjejer.Asså vad jag menar är att killar är vettigare och mindre tjafsiga...Jag tror att tjejer kan förstå varandra bättre och killar kan vara svin,men jag föredrar killar.Inget illa menat till tjejerna som läser min blogg.

♥Jag hatar ingen.Haha,det låt konstigt,men det är sant.Jag hatar ingen,hahaha

♥Om man googlar på mitt namn kommer denhär bilden upp.Jag var typ 10 och oskar 8...Tror jag..

Synd om stackarn som inte fyller år...

Josefin läser högt ur en gammal bok:
-Onua och hennes stora hund Tahoi samt magikern Harailt...
-Sa du just Onua och hennes hand Tahoi samt magen Kent-Harald..?

Elvira tar fram en Cola när vi äter:
-HÄR har vi lakan

Josefin bara random..
-Jag har svamp i underlivet...
-Beklagar..
-Ja..fast jag menade sockerdricka i benet..

Josefin grenslar mig..hjälp
-Jag tycker inte om att se denhär sidan av dig..
-Vadå...min framsida?

Haha bara jag som tycker vi är asroliga mitt i natten..?




Detta är Pokébollar jag har gjort på Josse.Jag förväntar mig minst tre kommentarer om hur fatastiska dom är.Seså.Kommentera nu.

''Ser jag ut som en regnbåge nu?''


eemelielundberg

HAHA lyssnar på evrytime we touch med Cascada,fjortisdunkversionen,medans jag äter yoghurt...det ger mig mjältugg...

Bussköraren(ALLA MED SKALLE fattar att jag inte kan stava till chafför elr hur TUSAN det stavas,men ni fatta ved jag menar...)idag hälsade idag på mig genom att muntert säga iHola!

Kom just hem efter awesome umeåsväng med Emlan,AWESOMEE!!Känner ni för det kan ni juh kika in på hennes blogg för där är det liiiiite bättre uppdaterat än här!Nu väntar jag på Jozze och sen ska jag,hon och william ta oss en glass på bergsbyn..tror jag,elr så skulle vi ba gå dit..?

UMEÅÅÅÅ

Jag är nu med denna flicka i umeå, bara så ni vet!
return to skellhell sker på torsag morgon!