Nu är det slut.

Nej, riktigt så allvarligt är det inte, men nu är det dags för paus igen. Kanske jag kommer igen till sommaren då jag har mer saker att visa men för tillfälligt får det bara nog. Tack och hej, ha det bra!
 
Saknar ni mig för mycket kan ni alltid hitta mig på instagram där jag går under namnet Instaviran.
 

It's very greek.

Gårdagens kvällsmys♥

LOVIT

Hät har vi en mixad kompott av lovet som varit.Har suttit mycket inne på mitt rum, behövs ju också det ibland. Nu har jag i alla fall äntligen flyttat ut i mitt nya rum och jag ska snart visa hur det ser ut, men än så länge är det ju inte mer än massa grejjs på golvet. Ni ser hur sängen ser ut på bild nr tre!
 
Längst ner har vi min fripp. Även om frisören tog en dryg dm hår ser man ju att det blev betydligt mycket bättre, och hon reagerade så roligt när hon insåg att gömt under min lugg väntade tonvis med krulligt bäbishår som hon hade retat upp med curl-defining creme, haha hon sa typ ööömmm...ja dethär var jag inte riktigt berädd på. Och sen visade hon upp mig för sin kolega.... 

MY FRIPP FRESH AS FUUUUK

Efter att jag klippte av dryga två dm i höstas tänkte jag att jag skulle äntligen bli av med mina hårproblem. Problemet är inte att det är slitet, det är att det är torrt. Under dethär halvåret har jag använt cirsus 250 ml hårolja och gjort slut på två flaskor frisörbalsam för att hålla det i ok form men icket. Igår fick frisören ta 1dm till och krossade i stort sätt mina drömmar om att någonsin få tillbaka mitt långa friska svall.
 
Men, om man ska se det från den ljusa sidan så har jag aldrig varit så lik Djungel-George som jag är idag.Och om någon sett min mamma...Ja till och med jag tycker vi är lika idag.

MYSMORGON

Det börjar vara riktigt nära inflytt i nya rummet nu, eller så är det bara vad jag intalar migsjälv.. Även om jag har många idéer på hur jag vill att det ska se ut är det inte så mycket som faktiskt är bestämt, jag har en säng, ett sängbort, en spegel... ja det var allt. Men det ska nog bli bra endå, är ofantligt taggad i alla fall!!
 
#tredagarutanbyxor

Yummie yummie in me tummie

Idag var resterande familjemedlemmar på hockey, lämnande mig med friheten att laga min egen middag.Kan säga att det blev heeelt ok.Jag är totalt värdelös på att göra sås och tyvärr led vi av en extrem sås-torka. Ibland får man bra idéer. Jag fick en. Och den heter: japansk soya. Så djuriskt gott, skulle kunna ta i en skål och bara sleva i mig, är så lycklig över denna nya upptäckt. Så gå, du kära läsare, och kola om ni har någon japansk soya hemma för mmmmmmmm vad bra shit det var!