Hemlig och mystisk gröt.

Japp, det är gröt därunder. Dessutom vaniljkvarg, müsli crunchy, kiwi, mandlar, hallon och cocos.
 
 

Water, aqua, plaskeplask

Lite nytt som jag inte visat, Nike pro sport-bh och liten gullig vattenflaska, båda två hittade på Stadium.
Kalendern som syns på första bilden ska pimpas med lite av mina egna bilder så den får ni se närmare på senare!

Little skell och helg.

Helgen började med mys hos Isak i kroksjön och sedan mys med Isak på sjungande dalen på lördagen.Natten till söndag var jag, Isak, Edvin, Nisse och Otto i vitbergsbacken för madrass-åk och det var APROLIIIIIIGT!! Dock så blev det minst en mil jag och Isak fick prommenera i hela snö-utstyrseln, oftast i djupsnö om man kan kalla den snön vi har nu djupsnö.. Ja det var jobbigt kan man säga. Men jesús vad värt det var! I alla fall,söndagen blev uppvaktande av kusin som fyllde år samt biografbesök med mamma och lillebror, Bamse och tjuvstaden, mycket bra film som rekomenderas varmt! Kvällen avslutades med cheer-träning och sen fick jag skriva lite på ett svenskatal. 
 
Mycket lyckad helg med massor av roliga upplevelser, tackar dessutom för jättefint väder!

Friluftseftermiddag utan fika.

Tre fina bilder på gårdagens äventyr i bulkbacken, det absolut mest fartfyllda äventyr jag upplevt på teknikprogrammet än så länge. Vi fick faktiskt åka madrass en gång medan Kashwan sjöng ur Aladdin för mig.. det var vackert. 

Ett fint jubileum idag eller nått, heter nog inte så men endå.

 

Tre tanter, ålder 17-64.

I lördags tog jag, min moder och mormor en liten tripp till Ikea för att inhandla nödvändigheter till utbyggnaden (nej, jag bor fortfarande inte där..) och det blev bland annat ett sängbord, som ni ser på ovanstående bild. Det kommer bli ap-snyggt i nya rummet mot vita träväggar....omnomnomnom...


What about second breakfast?


Distriktsmästerskapen 2014


Guld är en fin färg.
 
Här har vi en liten sammansnärjning av bilder ifrån de två senaste dagarna, jag har inga ord att säga!! Jag är så sjukt lycklig över guldet och det känns underbart i hela kroppen och förutom att vara stolt över migsjälv, byggruppen, laget och föreningen är jag dessutom jättestolt över alla som var på dendär tävligen för alla var helt otroligt duktiga!!
 
Tack för att ni finns♥

With love in our hearts.

Väskan är packad och klar. 
Imorgon kl 13.05 går bussen mot Umeå.
På söndag tävlar vi och jag har panik om saker som en borttappad mascara och smutsiga sockar men det är okej.Jag tar nog en kvällsprommenad för att ränsa tankarna och sen kör vi. Sen på söndag alltså.
Håll tummarna för oss!

Nöt och fröbomb av kärlek♥

Mitt undersköna lilla sockerströ Alice-brallis undrade över hur jag gjorde the energy-bars som jag visade lite längre ner och här kommer det!!
 
1 dl kokos
1 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
1 dl mandel
2 äggvitor (gör man med mycket freestylande kan man behöva 3)
 
Det blev alltså typ basen, sedan freestylade jag med russin, torkad frukt, pumpakärnor,tranbär och choklad. Chokladmängden skulle jag ökat om jag gjorde om dom, jag tog bara någon bit...
 
Skapa 12 klup-rutor i valfri design. Bakas i ugn på 175° i 15 min. Plåstra om i aluminiumfolie och ja det var allt.