Just like mamas

Godmorgon!
Är det någon därute som fortfarande använder sig av ordet strumpdamasker? Den enda som använder sånna är min mormor så hon har fostrat mig med det ordet.. Jag gillar det. Oavsätt vad alla kallar det, så har jag mycket allvarlig brist på ett par, dock har jag en känsla på att dom kommer dyka upp efter att jag städat mitt golv.Cray cray.

He walked the streets as soldier and he fought the world alone.

Första mellandagsrean har nu blivit avklarad då jag imorse for med mina två kusiner för att
undersöka de skellefteanska rea-ställen. Jag var en urusel shoppare och efter fyra timmars vildsamt
kämpande tycker man väll att jag borde ha hittat något av värde. 
 
Två st trosor och ett par sockar åt min syster.
Jo pyttsan. Stor-shoppare my ass. Så imorgon ska jag försöka mig på omgång två och
förhoppningsvis klara min en aning bättre. Önska mig lycka till!

God jul

I vanlig jul-anda så börjar min familj med firande på pappas sida, den sk Lundbergsklanen. Iår var vi 28 ''vuxna'' + Sixten, Irma och två av mina kusiner små som räkfjärtar bägge två. Alla dessa vilda, matglada,tjattergalna och högljuda Lundbergare samlades detta år i en av mina fastrars lägenhet i stan och där mötte vi tomten.Bilden är förresten på en del av förrätten.
 
Vid halv åtta-snåret pallrade vi oss vidare till mormor och morfars där vi fick pressa i oss lite till och träffa lite annan släkt, och nu sitter jag här hemma igen.Det är som om jag aldrig lämnat soffan. Jag jag tror inte jag kommer göra det heller. Lämna soffan alltså. 

Dreaming of a white christmas

Jag tänker inte säga att jag för en gångs skull ligger bra till gällande julklappar, men jag har i alla fall färdigt alla jag hade tankar på att köpa till... typ. 
 
Just nu har jag kommit hem från Moa där vi hade lagkväll med julklappsleken, film och ganska mycket tjatter. Kort och gott, en väldigt lyckad kväll! Hade dock önskat att jag vunnit något bättre än mitt eget paket som var uruselt, men det fick jag skänka till Emma så det var ju bra att någon kunde glädjas av det hehehe... Det var en rulle med digestive.

CHRISTMAS SHOW

Min underbara byggrupp.Vipers första framträdande.
 
Juluppvisning ikväll och med förberedelsetiden 1 timme tycker jag det gick helt okej. Dessutom var det jätteroligt att se de andra två lagens program, dom var jätteduktiga och ska ha mycket beröm, särskillt Viprar-na som hade sin första uppvisning sen de började cheerleading i höstas.

Once upon a december

Okej, jag har jul-stämmning till tusen och allt skellefteå har är slask och.. ja slask. Och gömd is så ingen pansionär ska få gå säker. 

Let it slask.Okej, nu börjar det ju vara ett tag sen sist. Mycket har hänt och jag ska försöka ta det i rätt ordning:
 
I helgen hade vi som tidigare nämnts program-helg då kanadensiska Nicole kom hit för att lära oss detta års tävlingsprogram. Mycket hektisk och intressant helg och jag är VÄLDIGT peppad på dehär cheer-året. 
 
På måndagen sov jag hos Isak och efter lunch på tisdagen(balder) gick jag och min klass till badhuset(eddahallen).Jag hade sånglektion (balder)och sedan kör-repetion inför Lucia(landskyrkan), cheerleadingträning(balder) och sen till sist for jag,Agnes,Hugo,Sofia och Emil för att se Hobbit-premiären. 
FÖRSTÅ HUR MYCKET JAG FICK SPRINGA RUNT DEN DAGEN??
 
Onsdagen var då alltså D-day,Luciakonsert och jag tycker det trots allt gick ganska bra! Trots hes-a och halsont klarade jag min sång och allting gick helt ok.
 
Och nu är det alltså torsdag. Inget att raportera om denna torsdag.Inväntar middag.

Day of the dead.

Natten till idag var inte så lyckad. Inte magsjuka utan troligast bara en ''allergisk reaktion'' på choklad. Jag är laktoskänslig men brukar endå kunna äta väldigt mycket då jag har en magsäck gjord av stål, men icket denna gång. Jag mår bra, men bäst att stanna hemma en dag endå, hade dessutom lite feber ett tag MEN NU ÄR DET BRAAAAA.
 
Hela dagen har jag suttit och väntat på Jul med Ernst, sovit och legat och pillat navelludd.Egentligen ganska välbehövligt inför kommande helg då vi äntligen ska få vårat cheerleading-program! 

December.

Japp, jag vet hur otroligt missplacerad jag ser ut att vara på vår lilla gruppbild men grabbarna var så gulliga så det kände jag var en värdslig sak.
 
Idag har det som sagt varit första advent som då firades med min kille. Han tvingades gå totalt nästan fyra timmar med mig på skyltsöndagen så han förtjänar en liten applåd.Jag och resterande stingrockor sålde knäck, kakor och lite annat för att tjäna in pengar till lagkassan. Vid fem-snåret drog jag mig till balder för byggträning och jag törs nog säga att det gick ganska bra! 
 
Nästa helg har vi läger för att pressa in årets program i skallen, kommer bli tufft men jag är väldigt taggad!

Maybe Christmas, the Grinch thought, doesn't come from a store.

Nu är det äntligen december!
Ikväll är Isak här och vi har gjort knäck, gokaka och kollat på världsmästerskapen i CS. En av oss lite mer entusiastisk än den andre. Imorgon ska jag och resterande Stingrockor sälja kakor och lite annat krimskrams på skyltsöndagen i stan så kom och köp av oss! Vi står utanför Gina tricot!