Jag borde dräpas.

Nu ska jag snart dra till Emelie,vi planerar att fota solen lite och annars har vi inga andra planer.Det känns bra att vara med Emelie,det är alldeles för länge sen!


Bilder från i somras♥

Jag drömmer om magi,spåkulor,äventyr och hockey.






Inte ett öga var torrt då jag och Agnes igår kollade på världshistoriens underbaraste kärleksfilm.Vem kan inte gråta som ett lamm när Leo döööör.....?Agnes vart tårögd bara av att tänka på filmen igår...Idag har vi varit på stan hela dagen,gått runt och käkat lådor med sallad,köpt mig ett par fantastiska jeans(.....ni kanske såg på facebook...)och diskuterat så mycket vi kom på mellan himmel och jord!

Nu har jag tagit en tupplur på typ en timme och känner mig fit for fight för kvällens äventyr!!!......Som inte finns....för jag har inga vänner......så vi får se hur kvällen utartar sig,om jag har spriten i väskan eller om Agnes har den som Arvid säger!


Halvcoolt,eller vad?



Såååå...nu sitter jag och klappar händerna som en downie.(Emelíes ord)

And when everyone fall,I'll give you my hand.

HISS:

Min nya fantastiska trjöjja,mysig som attan och enligt mig,mycket snigg!!

Även dessa inköpta igår,jag drar en smyg-fjortis och har inga byxor på mig idag.Hehehe....Det är som att inte ha byxor på sig,fast varmt och gosigt!!!!Däremot ser det jättefjantigt ut när jag bara har ett stackars linne som skymmer rumpan,inte det mäst....smickrande...Men det får mig inte tt tycka mindre om dom,detta är pure awesomness!!!

Vindruvor i en stor fet klump!!

Min älskade klämda frukost....mmmmm...


Arvids tak.Som saknar.Mycket.Tänk om jag kunde ätit frukost där???Buhuhuhu.....

DISS:

DOM VÄGRAR LÄMNA MIG IFRED!!!JAG VÄGRAR SOVA I KLÄDER!!!

I CANT GET YOU OUT OF MY HEAD

Emelies blogg kan ni hitta genom att klicka in på eemelielundberg.blogg.se
Som vanligt hade jag störtkul med Emelie.Regnet bara öste ner när jag skulle till bussen,hur mysigt som helst.Sedan välkomnades jag till civilisationen(:stan)av kungen(:Emelie) och vi traskade runt lite på stan innan vi beslutade oss för att mätta våran eviga hunger(jag var fortfarande mätt efter pizzan...men mat är min vän,därförvar jag mer än villig)så tog vi oss en enorm sub på subban.Observera,vi är inte puckon och äter på någon tratt som vi inte tycker om,subban=subway.

Efter detta äventyrliga äventyr drar vi oss tillbaka till casa de Emelie och kollar på Hur många lingon finns det i världen.NAAAAAAW

Nu ska jag göra det pinsammaste som finns:lyssna på JB.Maja måste vara överlycklig att jag skriver detta.....Jag vet,alla länkar den nu,men....den är braaaaa....


JAG BEHÖVER EN KRAM

Nu drar jag till Emelieälskling.Och kramas.Eftersom hon kan läsa och helt klart ser att jag behöver en kram.Adjö.



312652_2259423803399_1182511336_32233359_248483296_n_large

ta-ta-ta-ta-taaaa.....?


Idag på lunchen tyckte jag och Elin att potatisburgare inte riktigt var vad vi ville fylla våra stackars hungriga magar med eftersom potatisburgarna på skolan innehåller typ....potatis och gegga.Det smakar iallafall inte lika bra som PIZZA!!!Så vi slog våra smarta skallar ihop och ringde efter en Vesuvio (eftersom det var det enda vi kunde namnet på)och cyklade sedan till Santana för att hämtaut våran gullegris.Den åts iallafall uppochner i en ribbstol på idrotten.Och på en tjockismatta.Den var god som attan!!Och efter den klarade man idrotten galant,sprang fort som en gasell kan jag juh meddela.

When she's all alone




Jag sväljer igelkottar.Jag är hyffsat pigg och mår helt okej,jag får dock inte träna ikväll ändå....:(

Ursäkta mig,det är min hjärna du står på.


Tradera vill att jag ska på skolan.Jag.....måste.....KÄMPA...Jag pressar frukost och försöker mig på en första lektion,men detta känns inte bra folks.KÄMPA!!


Du ska hata mig,vi är katt och råtta..Men jag har helt ärligt inte så mycket emot dig..än.




Brandfara,jag vet.Men nu ska jag sova,min fluffiga macho-lampa will keep me safe.Ska försöka med skola imorrn,eller snarare:jag MÅSTE på skolan imorrn,ingen skola-ingen träning.Men nu dunsar jag snart på datorn,vi hoppas på bättre jag imorrn!


Det dom säger är sant.Vi är lika du och jag.



Att folk tittar konstigt på mig är inget ovanligt,och idag är inget undantag när jag tar fem minuter av min sängliggande dag för att fota lite löv.Jag har nämnligen på mig min mysigaste och varmaste pyjamas(jag har typ fem,jag och kusin får likadana varje år av farmor!!)och skuttar runt som en älva i Arvids DC-skor på miniängen utanför huset.

Visst skriver jag intressanta inlägg när jag är sjuk?....

04.39

Godmorgon!
Idag när jag vaknade vad jag inte ok.Nivet att när man vaknar brukar man ha en aning hög puls och andas snabbt?Det kändes som om jag var i slow-motion,hjärnan fattade typ nada och mitt hjärta ville inte slå mer än typ fyra slag i minuten!!.....typ...Hela kvällen igår sov jag,somnade kanske vid halv åtta och sov till klockan halv 11 och sen gick jag och la mig lite över 11.Sov sedan till halv åtta imorse,och ändå var jag så trött att jag typ inte änns visste mitt eget efternamn....Så idag är jag hemma med förkylning och feber.Jag har ingen matlust och det skrämmer mig.Ni som känner mig vet att jag typ alltid är hungrig,men idag......nej.

Fast det spelar kanske ingen roll om jag är hungrig eller inte eftersom vårat kylskåp är tomt....

Thats how we do it


Jag skulle göra samma sak om det gällde dig och mig.Men jag gillar det inte.


Visst är det trevligt att man kan må hur kalas som helst ett ögonblick och sen bara känna Nej,gå och lägg dig?Men jag är en optimist(......ibland....)och pressar därför en bit choklad och lyssnar på pepp-musik och sen voila,så gott som ny.Ut med ärtor,folks!(hhehehehehehee peas out...)

Did you come here to play Jesus?

Godmorgon!
Jag har precis avslutat en otroligt vacker balletuppvisning för mitt alterego.Mitt dansnummer innehåller väldigt vackra piruetter på mina trampdynor och mycket svängande med håret och kastande med min chaplin-hatt.Det är vackert,tro mig.Tacka gud för radion.

Nu ska jag skutta mot bussen som tar mig till vildare betesmarker,så att säga.Det är juh väldigt vilt att ha träning på balder;)Men först ska jag ta den sista biten kykling som väntar på mig i kylskåpet.

Hoppas på en träning utan ajaj idag,jag måste verkligen lära mig allt!Önska mig lycka till nu för nu bär det av!


Little Marie.

Namn -Stina Elvira Lundberg(jag är jätteavis på Rebecca som har två jättefina mellannamn och två efternamn,det ser profficionellt ut.Typ som att skriva Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore!!)
Piercingar - Jag har fått höra att jag har ett rejält hål i mitt huvud,men annars bara öronen.Jag har varit sugen på navel ganska länge,men....det skulle aldrig passa mig.
Tatueringar - två cutt-ärr som snart vuxit bort på vänster handled.Ej emo,har bara udda vänner.
Längd - 156 cm
Skostorlek - 38(stå STADIGT!!!)
Hårfärg - som typ 90% av jordens befolkning:brunt
Är du kär i någon - Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans - Skellefteå är ett bra ställe,jag vill däremot bo själv ganska ofta.
Tänker du på självmord - Tänker du på elefanter?Jo,för nu sa jag det ordet!!!!
Tycker andra att du är attraktiv - Jag har aldig blivit kallad attraktiv,haha men jag bryr mig inte så mycket
Vilken parfym använder du - kroppsodör 100% för tillfället.Jag använder däremot en hårgegga som luktar som något man lockar folk till hellvetet med,på ett bra sett!!!
Gillar du att tvätta - migsjälv,japp!


 

Just nu:
Äter du: naturchips♥
Dricker du: COCA cola
Ska du: logga in på spotifyyyyy
Lyssnar du på: ljudet av msn-ploppandet som uppstår när Rebecca skriver åt mig.
Tittar du på: .......nytt inlägg..?
Har på du på dig: svart linne,randig favvotröja och hoppande-gris-sockar.

 

Din framtid:
Barn: jag måste juh föra vidare mina otroliga gener!!!!!haha,en dag kanske.
Giftemål: ja tack
Karriär: skulle vilja göra något jag tycker om....



Har du någonsin:

Tappat bort glasögon/linser: Har inte glasögon eller linser,jag har däremot tappat bort min mammas ett antal gånger...fråga inte hur!
Brutit ett ben: Nej
Rymt hemifrån: Gangster som jag är,ja.Jag han till mormor och morfar och sov där en natt.Dumt ställe att gömma sig på kommer jag att tänka på nu efteråt....
Röntgats: nix
Gråtit när någon dött: jaa...
Ljugit för någon: Jag hatar det,men ja,det har jag
Varit i slagsmål: Inte vad jag vet.
Blivit arresterad: Nej,jag är lugn som en filbunke.


Tror du på:

Gud: Inte han i bibeln.
Mirakel: Tror man inte på mirakel så är det för att man undgått ett.
Aliens:liv
Magi: När jag var liten mindre så trodde jag att jag kunde få blommor att växa genom att hålla andan och spänna huvudet.Detta kan vara en av andledningarna till att jag är ''som jag är''.
Himlen: Snarare...del 2
Tomten: Excuse me,are you the toothfairy?
Änglar: Ja.
 

Övrigt:
Vad har du gjort idag: Mysiiiiiiigt.Hahaha,nu på kvällskvarten har jag varit med Josse.
Var det kul: helt klart
Hur tidigt stiger du upp: imorse:halv sju.Fast sen somnade jag om lite titt som tätt,hehe....fast själva uppvaknandet var väll ungefär klockan kvart i 10.
Gillar du att slåss: Jag slåss för mycket....
Vad ska du göra ikväll: sova,klockan är juh en aning mer än två så jag räknar detta till kväll!
Är du seriös: ....känner du att jag verkar vara en seriös person?Haha,nej,inte direkt.Men Josefin säger att jag är leskig när jag är arg.Jag tycker inte om att vara arg...
Var har du ont: Handleden är nästan bra nu,så synd att klaga!
Använder du hårspray: Jag vet inte änns om jag har någon hårspray,haha.
Kan du stå på händer: Typ inte
Salt eller socker: Salt kan inte vara i regnet och jag älskar regn.Socker är sött.
Gillar du ketchup: BARA på spaghetti och pasta eller makaroner.
Är du glad nu: Lycklig.
Var du glad igår: Mycket
Stockholm är: Kungens bakgård
Kan du sjunga: Jao
Mer värt än guld: Guld är sten och sten trampar jag på.
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti!
Ett land jag helst vill besöka: Jag är en aning sugen på Spanien,men det vore juh trevligt att kunna säga något annat än  det ursvikniska talesättet Födas,pippa,dö
Påsar: Ja helt klart.
Sparar till: Ettt liv...haha jag sparar inte direkt till något särskillt.


Ulrik

Bild på Josse och Ryan.Josse ritade dit en sjöstjärna i högra hörnet.Hehehe.Creds till Josse.

Jag tycker mycket om trevliga saker.

Att förklara vad som händer i kroksjöns byastuga är mycket svårt...hahaa men Isak fraktade sin älskade dator med en skottkärra och fluffiga filtar uppför världens backe typ en kilometer medan jag och Emil bara fick bära en madrass och ett par högtalare.Men visstvisst,att frakta datorer är juh faktist mansgöra;);););)

Filmer som vi hunnit se är Never back down två,Alien vs preditors,Don't mess with the Zohan,Meet the spartains,Transformers 3,Nine,sen minns jag inga mer...

Otroligt rolig kväll och natt och morgon och vad man nu ska kalla det med killarna!!!Funderar just nu på att ta en tupplur eftersom natten inte vart särskillt....sovande eller vad jag ska kalla det.

Edward Cullen är ingen vampyr.Han glittar och bor i skogen.Han är helt klart en älva.

Ville bara säga att killen som tidigare spanade på mig medan jag sov nu har sett mig dansa runt i köket utan byxor.Way to go Elvira!!

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 13.37(som alla dagar då eller,heheheheh) eftersom det är då min buss går.Jag tar en snabb sväng på nån trevlig affär för att inhandla något som håller mig vaken hela natten och sedan drallar jag vidare till Sörböleskolan.Att hålla sig vaken hela natten är ingen svår uppgift för en vanlig 15åring,men för mig som är mer en 70årig tant kan det uppkomma problem.Men Isak har lovat att han ska peta mig i örat varje gång jag somnar(jag kommer få blåa öron..),så det kommer kanske gå bra endå!!


Nejmen Elvira,vilken otroligt vacker arkivbild du bjuder på idag!!!
Hehe jag vet;););););;;););)


You can't stop the waves,but you can learn how to surf.

Ehm,jaaa,idag vaknade jag av att en man stod utanför mitt fönster på andra våningen...Inte direkt hur jag vill vakna när jag faktist inte hade några kläder på mig:/ Dom gräver ett jättehål på baksidan eftersom vi ska skaffa en utbyggnad i sommar.Intressant för alla er som tycker om grävskopor,typ som Sixten.Jag riktar därför detta blogginlägg till alla tvååringar därute som läser min blogg.

Nu har han flyttat på sig iallafall,tidigare var det väldigt sneeky och....ja,han var i mitt stora fönster...tragisk upplevelse som kommer förfölja mig i evigheter.

Lång dag idag.



Nu är jag klar med min prao på Alimak,som ni ser på ovanstående bild så skapade jag magi.Synd att mina dödssnygga byxor inte syntes,dom var....awesoooome.Efter denna vecka så har jag lärt mig följande:

•Praoelever får gratis bulle och läsk till fika.

•Göm bullen och läsken.

•Slå inte digsjälv på fingret med hammaren.Det gör ont.

•Säger en gubbe att något är jättesvårt så beror det på att han då har fingrar stora som bratwürst.Detta gjorde att jag gjorde fyra ggr så mycket arbete som han tog fram.

•Jag är tydligen VÄLDIGT lik min mamma.Varje gubbe jag mötte sa att jag var så väääldigt lik mamma och att det syntes ''vems'' jag är.

•Välj aldrig,under inga som hälst omständigheter herrtoan.In fact,välj inte den allmänna toan heller.Man ska BARA gå på tjejtoan,den är mycket fräschare än alla andra eftersom det typ är fyra kvinnor på hela Alimak+migsjälv då.Vi fäller iallafall ner toaringen!!!

•.....Robban kör gaffeltruck som om han flyr från en elak lärare.Kör han förbi så hoppar man åt sidan,gömmer sig bakom någon eller springer åt motsatt håll.Detta är alltså en karl man ska akta sig för när han är i ett fordon om kommer upp i 20km/h.

•För att överleva dagen,drick MINST två koppar kaffe.Späd gärna ut det med mjölk och två sockerbitar.Det första jag gjorde när jag kom till monteringsavdelningen var att fråga om alla drack gubbkaffe,alltså bara svart geggigt kaffe,och då fick jag en kaka också,happyface!!

•Undvik att ta ögonkontakt med folk innan första kaffekoppen i hopp om att slippa gäspa någon i ansiktet.Detta hände mig två gånger.

Detta var alltså lite överlevnadsknep om någon blev sugen på att praoa på Alimak!!
(.......nej.......)

You are my dream now.

312816_253011874745005_190279651018228_691736_308630541_n_large
Köp en stekpanna,for god sake.

Just dont give up,eller hur?

Hejsan.Just nu sitter jag och checkar in mina muskler,standard för en onsdagskväll.Min handled är juh dock inte ok,jag vet inte riktigt vad som hände idag på träningen,men något vajsing vart det.Självklart börjar jag störtflänna som allt annat i livet får mig att göra,men som ni alla vet så tar tårar slut.Jag mår snart bra igen,jag ska bara hålla den varm och motionera den lite lagom.Inget är direkt trasigt,bara......VÄLDIGT ont.Men somsagt,jag överlever,det gör jag alltid!

Tycker dock att det är jättesynd att dom i min grupp inte kan öva på byggen och jag kan inte fixa till mina fula lyft...men jag får gå igenom det i tanken så ska jag testa igen på söndag!!


Original jävla idiot

Varför läser ni denna blogg????
Skulle vara glad om ni komenterade med en fin komentar om detta.Personligen skulle jag aldrig läsa min blogg,inte just nu iallafall.Inga bilder,inget kul att läsa om,ingen intressant person som skriver,bara vanliga puckade jag.Sen är hela min blogg enformig och beräkneliv,typ som en drake under en filt.....Var vänlig förklara detta för mig!!!

Nu ska jag äta och sedan träna.

Jag saknar dig,jag saknar dig

Det är stor skillnad mellan att höra och att lyssna.Hon förmedlar känslor väldigt bra.Ta er tid,please.Det är bara två låtar.





Nu sussar jag som ett lamm och taggar montering av något på bokstaven f träning imorrn;)

Jag saknar dig

Letar nu rätt på ett par sockar.Jag luktar som ett blomsteräventyr och en bilmekaniker på samma gång,har duschat två gånger heheheheheh...Jag ska iallafall till kyrkan om en stund,men konserten börjar inte förän klockan sju.Kom och titta för sjutton!!

Jag har lyckats förvandlas från imunförsvarets förkämpe till en stackars halsontare....No good.Inte när jag ska sjunga ikväll iallafall...Har haft sista-minuten-panik när jag upptäckte att jag inte har någon helvit tröja(jag vet,jordens undergång,alla ska lida med mig i detta otroliga fjomp-moment.......slut på mitt moment)som vi skulle ha.....så jag har två feta högklackade skor mitt på min tröja.No good.

Nu vart det ett inlägg om skitgrejjer osm ingen bryr sig om...nu igen.Och ändå har jag ganska stadig statestik?Inte så många,men oftast lika många....?Iallafall,kom och lyssna på MIG(ja..och några andra;))klockan sju i ursvikens kyrka!!

Såååå...du sitter på ditt rum helt själv,nyser och tänker på mig?



Ser ni männen i oranga hjälmar på första bilden?''Alimaktornet'',man ser det från typ hela skellefteå,ca 56m upp.

Första dagen på Alimak avklarad.Två koppar kaffe.Tre sockerbitar.En kvarts tredjedels dubbeldeciliter mjölk.Jag tappar stinget,man ska klara att dricka kaffe utan att spädapå med mjölk och socker....Men jag har en hel vecka på mig att öva.

Jag är SLUUUT...(inte slut som i engelskans slampa,utan slut som i...slutkörd)
(ville bara förtydliga så vi inte får några missförstånd:jag säljer inte sex för pengar.Eller något annat.Just so you know....)(jag är bara puckad,varför skulle folk få för sig något sånt???)efter att vara på godsmottagningen i nio timmar.Imorrn ska jag typsortera skruvar...TAGGA!Haha,jag får grtis munk varje dag och dom har asroliga sparkcyklar där...hehehe.

Imorrn är det också konsert i ursvikskyrkan där jag ska sjunga.En insamling till något som behöver pengar,vet tyvärr inte vad....men det blir trevligt ändå!Konsertstart klockan sju,kom dit vettja!Överraska mig med en kram,jag älskar kramar?Det vore juh jättekul!Sen kan jag nästan satsa min stortå på att det finns fika.

I can't create fire.Just manipulate it.

Praoar idag och resten av veckan hos min pappa där jag jobbar från klockan HALV FREAKING SJU till tre och en halv!!Hur skall detta gå...?Taggar iallafall den skitcoola kepsen pappa lovat att jag ska få ha på mig.Känns bra.

Tumblr_lf3cc6goqj1qf02rxo1_500_large

Then we kissed.



Jamen vad är detta för mumsigt??Slickade efterrätts-rester(tänkte säga matrester...men..jag LEVER juh inte på nomnom.Eller..?)

Atchivement of Elvira:Äta halva Ben&Jerry'n half baked och sedan äta upp andra halvan dagen efter.Mission impossible accomplished.

Think of me everytime you see a smile



An artform

Jag sitter helt still och försöker att inte röra mig,träningsvärken är....BRUTAL.Det känns jättekonstigt att våran sista träning med Nicole är imorrn och det är SÅ mycket mer jag skulle vilja ha hjälp med.Sextimmar imorrn också då...hjälp vad trött jag kommer vara.Och som sprutgrädden på den blodpuddingen så tror jag att jag har gått och blivit sjuk,huvudet känns som bly..Men jag är okej,jag överdoserar med piller imorrn!

Vänta...sa du helg?

HEjbloggisvänner
Att uppdatera bloggen är inte riktigt topprioritet just nu,som jag kanske nämnde så är Nicole här..?Klart jag gjorde!!Träningarna är iallafall jätteroliga och det är nästan allt man tänker på,hihihi..sen är jag blå och lila över halva kroppen,jag gillar det!!Kanske att vi får lära oss ramsan idag,igår fick vi lära oss en fake-ramsa på skoj.Utan att vi visste det,hehe...TAGGAR TRÄNING om någon timme,det första Josse sa åt mig när jag kom till skolan var -Bara 8 timmar och tjugo minuter till träning!!!!

Som sagt,sitt inte och vänta på blogguppdateringar denhär helgen eftersom imorrn ska vi träna sex och söndag sex till timmar...träningsvärk på måndag alltså...:D


Vad som började som nallande från min tallrik slutade som en romantisk lunch i Lady&Lufsen-style.Fast jag hade kanske valt köttbullar istället för ''tacogratängen''(klart men ska få i sig alla näringsämnen för att klara dagen:Vispgrädde,aubergine och lite slaffs.

Fire away,fire away

Godmorgon!!
Nu ska jag pallra mig mot köket,min hemmaplan,för att hitta en frukost.Idag har vi juice hemma,för alla som inte har kollat i vårat kylskåp idag.Detta gör mig lycklig,för....juice är gott!

Tusan,idag har vi svenskaprov.....Satsdelar....satfläsk.Och om jag har fattat det rätt så har ingen fattat det rätt?Seriöst så vet i stort sätt ingen vad som är vad....

Men idag har vi första träningen med Nicole(som tydligen är från canada...pinsamt för mig),detta betyder att vi ska få veta saker som våran ramsa,bygg,TJOLAHOPPSAN hihihihihihihi

Nejmen kul,klockan är redan över 7...Det innebär att jag borde gå och börja göra mig klar...Och inte sova...inte blogga...inte träna...Bara fundera på satsdelar-.-

Hehe fast jag kan juh alltid äta upp påsen med godis som står här,inbjudande och intetsägande.Vem behöver frukost,Ica på morön ger mig allt jag behöver för att klara dagen...

Är det bara jag som tycker att årets skolkatalog ser fel ut?Jaja,trevligt med ombyte,men för det första så har den ett motiv,det ska den inte ha,den ska ha en färg.För det andra så är texten på helt fel plats,och sen står det Skolkatalog PÅ den...?

Jag är så taggad inför ikväll!!!Fast vem är inte det?Inte mycket kommer bli gjort idag på skolan kan jag då säga,jag är så peppad att..jag vet inte riktigt vad!!

Jamen grattis.Gå och ät nu.

Bara för att klargöra det hela,du vet om att allt du ser kommer en dag vara borta?

Tumblr_lsygysbbhk1qd0pymo1_500_large


Taggar en timme bort.Som jag nämnde tidigare så ska jag med laget ha myskväll hemma hos Johanna,våran tränare.Idag är första gången vi träffar Nicole,hon kommer från USA och är här för att lära oss vårat program för året!!Jag är jättetaggad eftersom imorrn börjar vi med tränandet,ikväll har vi uppladdning.Pirr i tårnaaaa...

......Jag kanske borde ha tänkt på dehär tidigare,men jag kom just på att programmet kommer vara 3ochenhalv minut...Det är ganska långt..:]


Får jag gissa.Du är så jävla bra?



Dagen alla har väntat på.
Ingen kan gömma sig.
Vasågod världen.
Skolkatalogen.
Let's se.
Lol.


Ibland glömmer jag att du inte läser mina tankar.

Standard att jag lyckas försova  mig med en halvtimme.Detta innebär att jag måste göra allting...med TEMPO.Inget jag gilar särskillt mycket.Såskorv for life.Ojjhoppsan,jag måste kanske äta frukost också..

Ikväll är det myskväll med laget,får träffa NIcole idag!!!Hjälp mig moder Theresa säger jag då bara(jag är inte rädd för henne eller något sånt...Känns bara..pirrigt!!)Soooooo...Thaimat till middag!!Hahaha...

Tappra krigare

Se på gomorron,hur mås livet?
Igår hade vi idrott,detta är juh då inte mitt favoritämne och den är juh inte direkt någon hemlighet.Fast jag tror att våran vikarie-lärare TROR att jag är bra i idrott...Jätteförvirrande.Han behandlar mig som en VANLIG människa....



Bild från Eleppiaho.blogg.se
Jag upptäcker nu i efterhand attt jag var den enda utan skor...Kanake var därför jag fick ont i stortån...Stora applåder åt Paoue som bet hål i sin egen läpp(inte riktigt hela sanningen)så man kunde kolla rakt igenom.

Gillar dessutom att killarna flänger runt som små tap under idrotten och vi tar bloggbilder.Hehe.

Jag kan juh säga en sak på spanska....Ich liebe dish!!!!


Idag har jag lyckats försova mig.HA HA.Jaa,fast jag hade endå en timme på mig,och nu har jag en kvart på  mig innan jag ska fara...och jag sitter framför datorn.Som det ska vara alltså.


http://eemelielundbergs.blogg.se http://angelicagillarsmor.blogg.se



Efterlängtad dag med Emelieälskling och Gulliga Emil Brännström(det är det dom har döpt sig till på min mobil...hahahah),En sväng på stan med himlaskapet(EmelieoEmil) och sedan myskväll med Emlan(Emelie) med bla vågande av hår,Twin peeks,chilivarma mackor och promenerande med en kamera.Sen har vi självklart skvallrat som små tanter om våra mödrar....hehee.Nu slaggar jag och hoppas på trevligt väder imorrn då jag ska till Isak!


Seeing is deceiving,dreaming is believing

Idag vaknade jag halv sex.Nejmen hej och hå.Jag har extrem ta-mitt-liv-växtvärk.Eftersom ipren inte funkade så gjorde jag vad alla i mitt ställe skulle gjort.Tog en skål med chips och började kolla på tecknat.GO NORA!!

Jag trodde att min moppe skulle må bra av en natt i garaget och sen må bra,men icket.Pappa har laddat något sorts batteri också,men icket.Så nu är det till att använda benen,buhuhu...förstalektionen är bad.I skelleftehamn.Det är långt dit.Sen har vi typ en kvart på oss att byta om jag vara tillbaka på skolan för att ha svenska,det tror dom att vi ska hinna.Yeah,right...

Sen måste jag säga att blogg.se slutat funka på min dator,BARA blogg.se(?!).Det betyder att jag måste vara på laptopen som inte är min.Den är....bra.Tror jag.Kanske.Men iallafall så blir det lite bloggande och lite bilder framöver,vet inte riktigt hur man laddar in bilder i denhär..

Fast på denhär bilden är jag juh vacker som en dag,så den kan ni få njuta av ytterligare en gång.Bra va??

Det är texten ni ska lyssna på.

Face down in the dirt,she said,This doesnt hurt.


Klar!
Vet någon när skolkatalogen kommer?Jag taggar skolkatalogen!!Kollat i den från typ 2008-2009,alltså när jag gick i sexan.DET är trevligt!Och sen äldre folk,när dom var yngre osv...hihi det är treeeevligt!Men den kommer iallafall fem veckor efter sista skolans fotografering,är det örjanskolan eller sörböle som är sist iår?Någon som vill uppdatera moi?

She's ever so graceful.So like an angel



Dagens aktiviteter(finns inga,du är ensam och lonely for life.Du kan inte lura någon.Bara digsjälv.)får utgå eftersom jag idag har fått order om att ta reda på vilken färg mitt golv är,så att säga.Jag ska städa mitt rum.Just nu taggar jag detta till tusen med restchoklad från igår.Gör det hela en aning bättre.

Vill någon komma och hålla mig sällskap,annars än dammråttorna?Är iallafall hemma till about half fyra så snälla,kom hit innan det.

Enamorarse.



Sicket snille.Asså det finns flera miljoner ord jag kan beskriva drullen med.Men att sitta och flina som ett psykfall räcker till för tillfället.

Vi har lyckats se på Björnbröder vilket MÅSTE vara Isaks favoritfilm.Han skyller på skolarbete,men varför kan han då både texten på svenska OCH engelska sångerna???Mycket mysig kväll som avslutades långt för tidigt.

Planerar dessutom på att starta facebookgruppen Elviras extremt överbeskyddande föräldrar.Hur många medlemmar skulle inte den få?

Bild 7:Någon du saknar



RIIIIIKTIGT dålig bild men jag saknar mina kusiner,Alice och Esther,och min faster Maria!!
(självklart saknar jag också Pola till vänster)

Lyssna



Idag ska jag umgås med Isak och Alle!!!Lycka!!Men först:Duschen.Lycka!!

Och då skakar han mig tills jag öppnar ögonen och blänger på honom.Kärleksfullt,såklart.

 

För att rädda min väldigt tråkiga fredag från miserabelt hemmasittande med typ tantgöra och annat tjafs så blir jag bjuden på umgänge med Isak,Alle och Freddiii!
Varit på loftet,roat oss med madrasser och rullstorar,träffat det trevliga folket Wille,sett på scary movie och...ehmmm..nej jag har glömt.Jag vill sovaaaa..och eftersom jag har en egen vilja och en egen säng(dock en aning liten,båda delar där)så tar jag mig nu en näääääp så drar jag tillbaka till boys'ena imorrn.


Och jag gillar Hjalmars teori.

Goda rykten sprider sig fort och dåliga ännu fortare.Men just nu har jag fått för mig att Kicks har 20% på alla parfymer?Stämmer detta??För just nu drallar jag runt på någon liten stackars parfym som jag köpte i cypern för typ 3 euro.Detta gör att jag går runt och luktar a)rökare som försöker dölja röklukt med hjälp av 8 liter sockerparfym b)en fladderponny med blommor och regnbågar c)något annat mysko jag inte vill lukta som.



It's my party and I cry if I want to

Varför är natten så nära morgonen....men så långt mellan morgonen till natten..?
Jag hade fredag igår,vilket betyder att jag har lördag idag vilket gör att jag ska vara med Isak idag.Fast nu är det juh fredag idag och lördag imorrn.Vilket ger mig slutsatsen:Jag har inget liiiiiv.

Jag är fullt medveten om vilken konstig bild behär är,men vad jag vill att ni ska uppmärksamma är att jag har ÖRHÄNGEN på mig.Detta hör inte till det vanligaste.

http://agnesforsbergs.blogg.se



Idag såg planerna ut som det att baka mycket bullar,knorrapå ordentligt med fyllning,göra dom STORA,äta mycket deg,hamna i paltkoma.

Personligen känner jag att vi har lyckats.Bullarna är på plats i magen,vi hade nog mer socker i bullarna än mjöl,dom blev STORA och nu är jag mätt som en padda.Det skulle säkert bli en plåt till om jag inte nallat av degen hela tiden....bulldeg in my hjärta♥

Hur man skaffar sig en dejt med Agnes Forsberg,ATENCION PLEACE

jag är bengt 54 och jag gillar din blogg, du är verkligen snitsig!

Käre bengt,det glädjer mig innerligt att höra detta!Du kanske vill gå på middag med mig någon dag,eller baka bullar efter klockan 8 imorrn?Jag hoppas av hela mitt hjärta att du vill höra av dig,Agata,78

Självklart vill jag baka bullar med dig efter 8. Milda makaroner vad det kommer kittla smaklökarna! Sen tycker jag även att vi borde planera ett hockeybesök(som dom två infantila och snitsiga människor vi är). MVH Bengt, 54.




Livet kommer ikapp,spring

Godmorgon!
Denhär morgonen gjorde jag något extremt farligt och riskfyllt,något som ingen någonsin lyckas med.Jag lyckades.Jag blundade''några sekunder extra''.Nivet,väckarn ringer och man känner ingen som helst ork att stiga upp,så man blundar och planerar att öppna ögonen igen om 20 sek.Detta funkar ALDRIG och man kommer alltid försent.Idag lyckades jag!!

Dagens vill ha: Tid att bla sova,mycket
Dagens klädsel: Ligger i den otroligt stora högen vid min säng och väntar på att bli utforskad.
Dagens smink: Känns typ två mil bort(jag skulle gissa att det är max tre decimeter till min necessär från min fot)
Dagens frisyr: HAHA typ Jesushår med massa virvlar och lockar hit och dit.Skulle kunna gämföra med min pappa in his 20's
Dagens händelse: Jag beskrev juh just den ganska nogrant där uppe,somnade inte?
Dagens låt: Lyssnar på en aldeles för långsam lista för att få igång mig på morgonen,men just nu är det Jessie McCartney-Beautiful soul
Dagens saknad: Frukost.
Dagens roligaste: Att jag just sa att det jag saknar mest av allt är frukost.
Dagens köpJa det första jag gjorde när jag vaknade var juh helt klart att springa på bokia och köpa del ett i den ofantligt spännande triligon Sagan om ringen.NEJ,jag har inte köpt något idag.
Dagens humör: Hungrig.Haha,är det ett humör?


Från i somras.

Vill ni kanske ha domhär,som en mjuk street?

Det är så väldans långt från onsdag till söndaaag....:(
Taggar nästa helg när Nicole kommer,hon kommer från USA och kommer vara här i fyra dagar för att lära oss ett program,VÅRAT program!!Med skräckblandad förtjusning är jag taggad,jag är riktigt grundligt kass på att minnas saker.Saker i dethär sammanhanget är rörelser,räkningar,hur man GÖR helt enkelt...

Sen taggar jag söndag.Stor sal med mycket plats,utmärkt för klaustrofober!Jag vill kasta någon.Eller,jag vill kasta någon RÄTT.Jag vill sätta det nu,och det är det jag skaa!!!
Alltså nej Elvira,gå och lägg dig,du svamlar...

Krya Josse


If I walk,would you run?


I mitt rum borde det inte vistas människor.Ovanligt mycket kläder överallt,kuddar,papper,leksaker(kanske borde förtydliga att det är min broders)läxa och träningskläder..och sen massa shit jag inte vet vad jag ska klassa det som..Kanske borde städa...Sen.

Nu ska jag strax börja bege mig på träning och en gång för alla klara tt göra en handvolt.Jag är en förvirrande själ,igår klarade jag det inte ALLS,jag hjulade typ istället....Men vadå,vi tar juh en dag i taget och idag är inte igår,vilket gör att idag är en ny dag.Hehe.

Han ser lite butter ut....


Höjde virkningsbetyget till mvg+ med denna.
Asså jag vet att ingen BRYR sig och att bara Agata,78 tycker att sånthär är intressant,men JAG gör det,så...lev med det.Ni kan nu hitta kategorin Pillergöra om ni nu är Agata,78.


Lo más importante

Godmorgon!Idag ska vi allihopa dunka








Så grymt bra alltså!!AAAnd.....GO

Bild 6: En bild som gör dig glad



På min 15årsdag kom Josse,Maja och Rebbis,kidnappade mig och tvingade mig att äta kakor med dom på kanotudden.Bland det gulligaste♥

Gråt inte.Det är i ditt huvud,ingen annan stans.Sluta.Snälla.





Jag har slut garn och fick improvisera.Vart då en japansk trana.


Hon vet inte vad hon gör

Jag sitter och lyssnar på julsånger,känns jättemysigt.Jag taggar julen just nu,jag vill ha konsert och sjunga liteeee...Okej,eftersom du just nu läser min blogg så skriver jag vad jag vill,right?Så om jag vill säga att jag just fick mitt första mvg i fysik så ska ingen tycka att jag är fjompig.Jag har redan fått i biologi och kemi,men idag kammade jag hem mitt första i fysik.Känns bra.

Något annat som känns bra är att strax ska jag iväg på träning,känns bra!Idag är en bra dag för gymnastik.Japp,det är det.Det gäller bara att.....ha rätt inställning.Vi kör på det.(Jag andas ut,trodde jag var en timme sen)Nu ska jag börja pallra mig vidare mot vildare betesmarker,typ Balder.


Här ser ni en bild på en myrslok.Ojj,hoppsan det var juh bara jag.(hahah jag sitter och fnissar åt mina egna skämt..)Gylfen på mina älskade älsklingsbyxor har gått sönder....det är standard för mig,göra sönder mina älsklingsbyxor.Eller så lever jag efter:man vet inte vad man har innan det är borta.
Jag borde få mvg i svanska.

Slå mig tills jag inte ser mer

Nu ska vi(jag) strax fara på skolan för att lära mig saker jag inte kan.Tuff uppgift för lärarna där.Men nu for familjen,så nu ska jag njuta av eget hus i 11 min innan jag far.Har inget mer att tillägga,så nu...går jag iväg.


Bild 5: En bild som väcker känslor


Är inte livet känslosamt nog som det är?Eller det kanske bara är jag...(och ja,jag glömde bort min lista)

DET.....LIGGER....EN..MAN I MIN SÄNG...


Vänner jag ser dom,vill gärna slå ner dom.....idaaaag


Jag tycker inte direkt inte om att klaga på bilder,men idag såg jag väldigt mycket ut som ett överlyckligt vildsvin.Kan vara för att jag var överlycklig.Och vildsvin är juh fina på sitt sätt.

Idag har jag överträffat migsjälv.Jag fick hit en pojke.(observera,pojke)En underbar pojke.En pojke som tydligen inte kan spela pingis♥♥♥♥Ytterst trevlig kväll spenderad på Grottan med Isak,Ralsterpackan Rebbis,Josse och Maja.För det mästa.Folk springer juh som runt ganska mycket...Nej nu ska jag sova som en stam och imorgon ska jag ha träning,känns bra,det ska va gött å leva.

peace, love and understanding<3

Var hälsade alla Elviras läsare, det är Rebecca som talar. Faaast i detta fall så skriver jag. Jag och Elvira inväntar just nu Isak. Vi tre kommer att fara och chilla på Grottan, ganska standard! Bad på idrotten, SUPERKUL, fast nej vänta nu ljög jag... Fast jag och Celina sprang och gömde oss i bastun:]!!

nu har Isak kommit, ha en fortsatt bra kväääll!


karatekomplott med tomater.....mmmmm...tomater...


Chillar här,@my crib med Rebbis.Hon gillar gurka och peas(fred/ärtor).

-GÖR peace-tecknet!!!
*elvira gör en pistol*

Fuck them alot,I'm fucking pretty.

Okej,jag vill inte skrämma er nu,men jag är en otroligt begåvad datahacker som aldrig någonsin haft några tekniska svårigheter i mitt liv.Jag har placerat ett virus i dethär blogginlägget(oh no she didn't)(yes she did)(dedär är helt logiskt)och alla som inte lyssnar på följande ljudklipp kommer bli en dator kortare.(Oh yes she did)Så alla ni därute som inte vill bli fulla av skit på era kära datorer(jag nämner inga namn,men ni vet vilka ni är)måste lyssna på detta.Ni har exakt 4 minuter på er från och med att ni läser ordet nu.Ni läste just ordet nu.Enjoy.

to hold your hand


Jag skulle kunna skriva ett helt inlägg om hur gott jag sovit inatt för ovanlighetens skull.Jag beslutade att skippa min säng och tog våran 5cm feta extramadrass och bosatte mig brevid min ''stationära laptop'' så jag skulle kunna lyssna på musik.På något udda sett har jag en super-spotify som inte går på timmar,jag kan lyssna på all musik jag vill och det kostar inte,det är jättekonstigt!Men jag klagar inte!Däremot har EN låt blockats,River flows in you....detta innebär att jag lyssnar då på youtube!

Juste,jag skulle juhinte skriva ett helt inlägg om hur jag sov....så..fint väder idag!

Sarkassm markerad med bred text.


Träningen idag var AWESOOOOOOOME.Vi gjorde handvolter och lib-exencion!(..inte samtidigt alltså..)Gick ovanligt bra för mig,alltså typ som en jättedålig träning förnågon annan.Gillar logiken i det.Rolig fotnot i detta är att jag i stort sätt nästan kan gör en handvolt,men jag har glömt bort hur man hjular...Men jag gillar när det går frammåt,alltså,jag kommerng ALDRIG kunna göra en fin rondat och det känns som om dom har sett precis ut som när jag försökte mig på det första gången...men med handvolterna blir det bättre och bättre...fattar ni?Känns bra!


 Bad på skolan för omväxlingens skull,det är juh trevligt!Kanske inte för alla dom som tycker att det är pest och pina att ha på sig badkläder inför folk. Jag har inga större obekvämligheter med sånt,är däremot inget större fan(..ej svordom..)av vatten och håller helst ganska långt avstånd till folk i vatten eller så klänger jag mig fast som häftmassa.Kan vara för att folk tycker det är skitkul att jävlas med korta människor i vatten.HA HA.Kan också vara för att jag sjunker som en sten i andra ämnen än bollhav.Logiskt.

Babe!!

Efter nogrant övervägande hittade jag denhär bilden på Emelie.Den är över ett år gammal,så ni vet.Nu ska vi ta bad nr 2.Bad är lixom våran grejj,vi har fina samtal i badkaret.Meen nu måste jag springa och kolla så att hon inte drunknar,senare idag har jag träning och ikväll känner jag att jag kanske måste plugga matte...Matten går käpprätt rakt ner i backen för mig just nu,befinner mig i en svacka.Känns.....Förfärligt!!!

eemelielundberg.blogg.se






















Förlåt.Jag är bara människa.








Öppnar fönstret och finner världen inte bara rosa,utan lysande gul och inbjudande.Tyvärr blir mitt rum ganska kallt efter ett tag,men det är det värt 100ggr om!Nu ska jag hoppa i duschen och ta på mig ett par strumpbyxor(...efter duschen..),idag är det en dag för strumpbyxor känner jag!!

Sen kommer Emelie hit,jag har saknat henne som attan!!Vi planerar ett psyk-snack i bdaret,det är standard för oss.Vi sitteri badkar och diskuterar ''livets alla färger''.Och idag har jag huset sälv,så ingen behöver infeltrera vårat enda badrum.Asså livet!!

Rapid eye moment.Drömmar.

Nuuuuuu är jag hemma från Isak.Okej,jag may or may not kom hem för typ en timme eller så.Välkomnades hemma av en påse godis och thairester.Ísak,du åt aldrig middag,eller hur?Lyckades ta en tupplur på typ två timmar,DET är skills.Nu ska jag gå och gosa in mig i mitt täcke,fast jag hittade just True blood som lockar mig..kanske att jag sover på soffan.

Och så spenderar man en fredag.