Med plåster













Middag med elevrådet och lekar hos Edvard..heheh

Mi cariña

Jag älskar min mamma.Jag är väldigt lik henne på många sett,utseende och personlighet.Det är jag stolt över.Jag har dock inte ärvt hennes nojjighet om man säger så.Hon är väll rädd om mig,jag har juh varit yngst i nästan hela mitt liv.Jag har nog alltid varit prinsessa i hennes ögon och jag kommer vara det så länge jag får.

Random folk kan fråga om jag inte är Sofies dotter,vi är tydligen jättelika!Varken mig elr henne emot,hehe.Jag gillar att hon faktist vet när man ska hålla käft om saker,visst kommer nojjigheten ivägen ibland,men hon kan verkligen lyssna.Tack mamma.


Hur ofta tror ni hon går med på en bild då?Denhära är från i julas.


Brb=breakfast

Hejjjjj!!!
Tänkte nu försöka få igång bloggningen igen,har tagit det ganska slappt senaste veckan elr vad det har blivit..?lMen vi kör nu en liten radda inlägg som skulle kunna varit inlagda tidigare...fattar ni?

Vi börjar med att berätta om min fina lilla vecka:
I måndags for jag till Isak som bor mitt ute i öknen.Lyckades hamna på rätt ställe genom att småsnacka med Torsten,trevlig prick dära!Vi hade jättemysigt (jag och Isak,inte jag och Torsten...)(och jag vet inte men jag hade det då iaf bra..hehe),såg film ochjag lyckades se min tredje hela skräckis!!

I onsdags vette tusan vad jag gjorde då...månste kika smshistorik,hehe.JUSTE jag,Josse,Maja och Rebbis fotade Maja och Josse,Blev himla mkt roliga oseriösa bilder men oxå mkt fint,några av dom:












Några ''gruppbilder'',dom känner jag att jag kan lägg aut nu för att jag är ansvarig för dom.Maja och Josse kommer senare!

I fredags jobbade jag hos Pairat till 7,efter det for jag och Isak och såg Fast Five,bra film btw.Sen regnade det massor...

I lördags for jag,mi madre,el hipopótamo musculoso(Arvid) och lillfjärten Sixten på stan,fast Arvid lämnade vi föresten på träning..Sen jobbade jag till 7,sen for jag till Emelkamel och krashade där!Iaf vart det dessa inköp:


Tapigt^^

I söndags for jag och Emelie för ett snabbt besök med gud,elr en timme då.Sen lunchade vi och sen hade jag cheeruppvisning kl2,kl3 jobbade jag igen hos Pairat.Morsdag!!

I måndags fyllde jag 15!! Skriver om det senare oxå,men några fina små grejjer jag fick var min smurfräser,en jättefin bild av Vickisgubben och jättesöta grejjer av fastrar och mostrar!Ni får se senare(A)Sen på kvällen tog tjejerna mig på kanot så hade vi födelsedagsfika där,hur mysigt som helst!Älskar mina vänner♥

Hektisk vecka kanske?Jopp,de tyck ja...

Give me something that will haunt me when youre not around

Ikväll var jag´och Isak på bio och såg Fast Five.Känns otroligt konstigt att den inte heter The fast and furious five.Känns lite som om de bryter mot vanorna...?

Iaf asawesome och jätteroligt,fast nog vart jag lite,tjaaa,vi ska inte säga sur,men jag vart lite smått stressad när han envisades med att dyka upp 4min innan filmen började och jag visste inte hur man köpte biljetter....hehe


Nu ska jag iaf ta en liiiiiiten tuppis,vi får se om jag och mamsen tar oss en sväng in till stan imorrn för att kika på skor,SHOESHOPPING!!!Nje skojja ba,men nu krashar jagHoj och bye.


Kiss me

TJATJAAA
Kom just hem efter en ytterst intressant dag på ursviksskolan.Min favvolärare slutade(okej,det låter liiiiite udda men Rosemarie och jag var ganska nära varandra och jag kommer verkligen sakna henne),hela klassen badade(överdrift,nästan alla hockeykillar badade +Lollo,Maja och Sanna.Många tjejer filmade när killarna hoppade i,haha men vadå dom klädde juh av sig och allt!)Och sen hade vi juh en lite smått intressant sexualkunskap.HHär fick vi veta att nästan alla munsår är en sorts herpes!

Nu ska jag snart iväg och checka lite vrålåk till måndag när jag fyller 15.Så tåtally askul!!!Sen bär det av på träning med Jossan och sen->Läxplugg.Fint litet nördinlägg va,jag gråter över mina lärare och pluggar en massa.Men vadå,jag kan formulera om det:Jag gråter över mina vänner och är villig att veta mera!



Ni blir ganska nyfikna va?

äääää jag gör det imorrn

En bild då

134/2=67

Nu är jag HEMMMAAAAA
Det slutade med att Rebbis fotade mest och jag har inte kikat mycket på hur det blev.Nyss kom Johannes,Per(vette tusan hur päääär stavas)Hjalle och Rasmus förbi och Hjalmar stämde min gitarr,bra gjort dära.Pertan testade sina sturreskills genom att hoppa från mitt(Arvids)tak.Trevligt tycker jag.

Nu sitter jag och mi padre och kolla på biggest loser och säger sånna roliga små kommentarer som -ååååå stackars fetknoppar,nu dör tjockisen:(:(:(:(hehe.Men jag måste kolla alla bilder nu,Jossan och Majseeen ville ha dom snart.

Comfort

Nu sitter jag i min säng i mitt rum.No surprice there.Josse,Rebb och Maja är i denna sund hos Majjsen,hon käkar midda och jag är hemma för att hämta mitt minneskort till kameran,ska nämnligen försöka fota dom lite snyggt sådär,litar inte helt på min egen förmåga att fota men tjejerna klarar sig nog bra!

Nu måste jag gitta vidare,vilar bara fötterna lite,hojjhojj

5dagar


I hate the beautiful ones.







Elvira♥Ogräs

Kaboom.

Tjosan bloggen!
Jag känner att jag har väldigt lite att skriva om och inte särskillt mkt tid...elr ork.Typ.Men vi tar oss i nackskinnet,rätar till kragen och drar ner brallorna,Nu ska det bloggas jädransh annamas!

Glömde nog säga att jag lyckades spränga mitt däck igår,tjurskallig som man är försökte jag pumpa det HÅRT och då blev det som rubriken antyder en liten poff.Jag,Isak och Alle fick såklart tinitus.Nu har jag omvandlats till en sjuåring,jag upptäckte just hur otroligt roligt det är att fota folk som varken vill elr vet om att de blir fotade,att alltså stoppa ut armen ur mitt fönster och fota min käre fader som lagar min cykel för fulla muggar.I'm a ninja.



FINT VA:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D?

Säg att jag inte klarar av det.















Josse fotade allt förutom när hon va med.Och för att förklara första bilden så jagar Josse Alle eftersom han tog en boll.(?)Älskar iaf springstilen på dom båda.

Håll för öronen och knip käft.Du stör.

Lyckades just frakta grabbarna till bussen,vi vart inte så många som planerat,vi fick inte vara så många i lillstugan,så Maja kunde inte vara med,Kent va tvungen att fara hem och jobba nu på morronen och kunde därför inte sova med oss,Rebban kunde inte somna,gick på promenad mitt i natten och hamnade hemma så hon sov där...

Detta gjorde att det bara blev Alle,Josse,jag och Isak.Vi har hafft brutala problem med värmen med ett fönster och en värmefläkt utan element.Det slutade VÄLDIGT varmt.

Otroligt kul,sen nu under dagen for Josse och Rebb till Rebbans padre,så jag och grabbarna käkade thai till middag.AWESOMEEEE

Nu ska jag ta en dusch,ska kolla om bilderna blev någe bra för då kommer lite bilder sen:)


vart ska du




I am a broken mirror

Godmorgon alla trevliga!
Idag har vi nått slags konditionstest på skolan.Alltså är jag sjuk.Nejdå,skojja ba,synd bara att min förkylning gått över,höhö.Ser ni mig örna förbi era hus i 2km/h kan ni alltså förstå att''jahaa,konditionstest på ursskolan''.

Ikv kommer Isak,Alle,Kentaaah,Jossi,Rebb,Maja och jagsjälv(?)sova på Jossans loft.Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig,vi ska sova i Josses loftsuga.Sova i josses stuga,slagga på deras gård....?Blir iaf lika awesome som jordgubbar.Jag ska se om jag inte kan köpa några till ikv...Fint väder idag btw eller hur:D?




154cm


Ingen tar någonsin ifrån mig mina minnen


















tja jag har just krockat, hur är de me dig?

tja rebecca här, hur är läget??????????

Kom hit Josse,jag vill att du ska bli asblöt :D

Asså jag är så lycklig,fatta hur mycket det regnar :D:D:DD:D?

-Gräset blir grönt och fint
-Inge mer mulet
-Det smattrar jättemysigt på Arvids tak
-Vädret blir säkert jättesoligt imorrn och iövermorrn,i helgen osv...
-Om någon vill joina mig med ett paraply kan vi sitta på gräsmattan och mysa i regnet
-Man kan DUSCHA UTOMHUS!!
-Man kan näästan känna regnvibrationer i våran vägg
-Allting blir såå....glittrigt♥
Tumblr_llbiwdzeqe1qep9e3o1_500_large

Tumblr_lld1s2q8qu1qafn15o1_500_large

Tumblr_lld26fnxem1qck3lqo1_500_large

20090130115951

Flower-and-set-design_large

Tumblr_llahk0hcmh1qgstm5o1_500_large

Tumblr_lkvohhlocq1qfsxoho1_500_large

5685560844_d1efba5cef_large

3_large

Tumblr_ljvw39o1wr1qh0szao1_500_large

Tumblr_lia9m5m1iz1qc8vewo1_500_large

.....Jag tror det slutade nu....RIP


Cop=groda

Du heter:Elvira Lundberg 
Smeknamn:
...Miffo?Jag vet inte,Elvis,Elvan,Viran och sånna från typ mina fastrar och så...Sen kallar Emelkamel mig för Blåtiran 
Låt som när du är ledsen sörjer till:
Vettja
Beroende av:
Folk,musik,mat..
Vad tror folk om dig:
Fråga folk
Vad får du oftast komplimanger för:Utseendemässigt?Typ mina ögon och hår,men jag får höra att ''min positiva inställning är uppfriskande'' lite då och då 
Hur imponerar man på dig:Älskar när folk tar oväntad kontakt,typ random folk som kommer och börjar snacka med mig.Första gången jag träffa Isak skakade han hand,då smälte man juh lite ;)
Brukar du skratta för dig själv:HAHAH jaa... 
Äger du några converse:Skyldig..Pinsamt asså

Brukar du bli för full: Aldrig druckit

Är du allergisk mot något:Inte änns lite.Eller joo,ansiktsmålarfärg när jag var ''liten''!!

Hur svarar du i mobilen: JA hej Det är Elviraaaaa?

Antal timmar sömn inatt:..vakna lite tillofrån,men typ 7-8

Brukar du komma i tid:...Kanske o.O

När mår du bra:Onsdagar.HAha,nej,jag vet inte,lite mäst hela tiden

När blev du fotad senast:Igår när jag just tagit en upplur mot Rebban,hon är helt awesome att sova på

Hur känner du dig nu:Trött,nöjd med livet,frukort?

Vanligaste färg på dina kläder:jag kör på säkert kort dära,det är jeansfärg!!

Vad tycker du om fötter:No problemo

Vad saknar du: Vad=ett objekt,SUBSTANTIV,här kan jag nog köra på jordgubbar,sommarlov och

Hade du en bra kväll igår:Haha jaa fick juh sova halva kvällen och sen hade vi juh gaaanska kul med Josses phone

Favorit dryck på morgonen:Smothie!

När brukar du oftast gå och lägga dig: Innan 11 typ(A)

Är du blyg:Inte rädd för att skämma ut mig,osäker på att göra fel

Sysslar du med någon idrott:Cheerleading 2 ggr i veckan

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Hehe det är juh jättegulligt,men ni kanske inte tänkt på hur ytligt det är..:]?Jag trr iaf det

Har du spytt offentligt:Mae

Är du nöjd med ditt liv:Ja

Är du bortskämd:Så det räcker,jag är nöjd.Ibland.

Vad gör du imorgon:Imorgon=torsdag,skola med sång,träning på kvällen,ganska standard dag..

Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Ove Andersson.Ni vet vem han är.

Vad längtar du till: Svarade jag inte nyss på den..?Helgen,bättre väder,ett par shorts..

Har du bra vänner och äkta vänskap: Jag har många mycket bra vänner jag kan lita på och vet av erfarenhet hur mycket man ska anförtro åt vissa människor.

Gröna eller röda äpplen:Gröna.Skaletärgodast ;););););)

Vilken tid gick du upp idag:Halv 8

Har du sovit i din egen säng inatt:Min nya,oh yes

Har du strumpor på dig nu: Nej,inte för 5öre

Är det okej att gråta:JA?

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Jag tror då inte någon skulle kunna hitta ett märkesplagg i min garderob,lider jag?Inte mycket.

Har du piercing:Hål i öronen,skulle sitta fint med ett i naveln...

Vill du gifta dig:Ja

Vill du ha barn:Ja,men inte ser det ut att jag kommer få några inte,jorden går juh under på lördag.

Solar du ofta:älskar att ta en tupplur i solen,ger en aning solstinga kanske...

Är du bra på att laga mat:Baka kan jag,födan är lite oftare rå och bränd

Är du flygrädd:Nix

Hur vig är du:Faktiskt ganska så!

Är du musikalisk:'det törs jag påstå

Vad dricker du helst när du är törstig:Okänt,men jag är juh svag för grön fanta(okej,den är röd)exotic

Vilken är din favoritglass:måånga

Tror du på ett liv efter döden?Vill inte tänka på sånt,men jag hoppas

Tycker du om sushi?Har int ätit sushi på år och dar

Vad äter du helst när du ser på film:Popcorn med potatokrydda

Är du morgon- eller kvällsmänniska:Varken eller,trött som ett svin

Vilken ögonfärg har du:Brun och grön

Har du någon gång gråtit dig till sömns:Ja

Biter du på naglarna: Nagelbanden


HON HETER ALIIIIIIIICE!!!




















En mixad komplott av skoldagen idag,trevligt va:D:D?

105 cm lycka



Ser ni vilket praktexemplar,viken skönhet asså.Detta är,kära vänner,min nya lilla kärlek Turvald.Jag kan snurra 2½ varv härpå,slå kullerbyttor och sova som en sten,ett litet bran,som en bäbis,som en bit sallad i en burrito elr en sparv i en skorsten.Nu tar vi oss nog en tupplur,tror ni inte det?Behöver det känner jag.GOD natt

Som ett jävla heroin

Juste,gonatt:]♥

Jag googlade

Min pappa sitter och kliar mig på ryggen.Han tar en pause och frågar
-Du...du är medveten om att du har en gardin på ryggen?..

Den fina lilla ''bhn'' har skapat stora diskutioner idag,bla med hur ordet ''bandeau'' uttalas.Rebb och jag börjar iaf stava när någon frågar vad vi shoppat...Sen är juh Rebecca tåtally asweird som säger att den är beige.För vet du vad Rebecca?Den är BÄSH.Sug på den du.Sen var de en kvinna som frågade om jag behövde hjälp på bikbok när jag började vråla efter Rebban och därmed assistans att komma ur den i ett så atetiskt litet utrymme som en liiiiiten provhytt.Kan man skutta runt i sitt rum går det däremot galant.

No more.....YEEEEEY!





Okej,liite stora kanske..Ny skjorta från...öö..Gina 199:-
Vart lite underkläder oxå,dom har jag på mig och jag kommer inte fota dom.

Tåtally awesome dag med Rebbisrebban,just nu känner jag att en förkylning är och knackar i bakhuvudet på mig,så jag och brusvitamin är som made for eachother.(dedär kan helt omöjligt blivit rätt)Men jag ska dra på mig ett par långa brallor...Om jag inte tar ett par mjukisar utanpå mina shorts,då behöver jag aldrig lämna mina älsklingar...Iaf,up and away för min del.

Let's kiss


Hade gud velat ha mig snygg hade jag varit det

Gomorron livet!
Idag är allt bara askalas och jag mår prima,tackar som frågar.RebbisRebban kommer snart i flygande fläng med sin moder och vi ska drajjva till stan för att inhandla nödvändigheter.Tjejiga nödvändigheter.Elr iaf nödvändigheter för mig...JAja,nog om det

Idag tänkte jag beskriva vårat väder och här i ursviken skellefteå ser det ut att vara en molnig,skum,grå och bistert tråkig dag.Men icket!Jag och Rebbster kommer flänga som djur och ha trevligt ändå,vill ni kan ni juh hälsapå på stan en sväng,men nu ska jag,tja,jag vet inte riktigt,ta mig en smörgås,leva livet,rädda livet på de stackarna som skulle svimmat av själv anblicken av mig....

Men jag ska lämna er med ett trevligt ord:Bikini.Bara känn på det.Bikini.Så många ii och det har en så trevlig innebörd.Bikini.Känn hur det rullar på tungan.


Vi tar en gammal arkivbild för att liva upp det hela.Mycket bättre.

You're wrong when it's right

Tumblr_ll4xfuojme1qzoh4ao1_400_large

Tre ord.

För tillfället sitter jag i min nybäddade säng nybadad med min brorsas pockot-shirt.Hehe.En handlinglista jag skapar och den är sweet som socker,har som sagt tjänat lite pengar i helgen och har nu råd att faktist köpa något jag vill ha.Typ allt då.SÅÅ just nu spanar vi på mojjs och har det ganska najs,blir då alltså stan med Rebbster(HAHAH förskolebarn) imorrn och så,livet leker med..ööö...mig.Svammel kanske?


Du är då för söt Emelie♥


Tills vi är döda och ligger under jord.
















You take the breath right out of me

Väntar in the moment på Jossan Rebb och Maja,efter en liten cykeltur på tandemen ska jag jobba hos Pairat,kom och köp mat.Ni fattar inte vilken grym jordnötssås jag gör.


Du måste få ont i tårna av att göra sådär

Visst tycker alla att en bild på två par ben är det snyggaste som finns?Detta är då alltså vad jag har pillat på med hela kvällen,helt sjukt hur mycket liv jag har.Men jag tycker om att inte ha något liv.Då gillar man livet mer när det finns.

Hehe,har lyckats rita i flera timmar nu och detta är alltså det jag har åstadkommit.BRa gjhort där.Nejmen jag har typ ritat några streck,kollat på datorn och käkat chips,blängt på min otroligt snygga teckning och ritat nått streck till.Sen har jag rent utav suttit och tjur-tittat på den,lixom tvingat den med blicken att bli snyggare än vad den är.HAHA.

Jag är lycklig.

Tumblr_lkih5awolf1qzg5ooo1_500_large

Jag gillar vad som står under mitt namn.Ditt också.

Idag har jag och MAjseeeN kollat på musik på estetiska,helt awesome linje för moi.Faktist helt AWESOME dag,fick träffa Isak idag igen och ja ba iiiiklapklappklappklapp.Sen nu på kvällen har jag jobbat hos Pairat,ALLA SKA KOMMA OCH KÖPA THAI IMORRN.Bara så ni vet.

Just nu sitter jag i paltkoma efter typ två liter jordnötsås....Fy attan så gott.Nu ska jag hitta på något trevligt i livet,kanske att jag ska...Ja,mina planer är för tillfället totally unplanerade.Hur trevlig är min blogg för tillfället?Typ lika rolig som en tandborste i anuset.Och för alla er som ville veta det så är inte jag en sån som uppskattar en tandborste i mitt anus.Jag har satt mig på en en gång.Nejdå jag driv ba.

Vad är dehär?...Ett litet tält..En kärringblus??

Okej,nu fick jag på tjii som sa åt Josse att lite snabbt skriva ett gästinlägg.Jag gör nog inte om det.Puss på Josse:*

Idag har jag,som alla andra dagar i veckan,haft prao på Leos.Idag hade mina fötter vänt sig i sin grav och strypt mig om jag hade farit(fart,drajjvat,åkt på)träning,så ist för att plåga mina stackars tossingar for jag och Josse lite snabbt på söder och bar en dator.HAHA vtf?Nej asså det var juh då Isak som skulle hjälpa Johan som skulle bära en dator och lalala,jag är inte säker.

Självklart ville Josse iväg alldeles för snart och vi drajjvar vidare till urs och underhåller oss hela kvällen med att märka gamla kläder jag ska få lite kash för.Nu har jag pressat tre mackor med massa skinkost.Bara så ni inte tror att jag svälter.

Från en sak till en annan
,tror ni att mina föräldrar skulle bli arga om jag slaggade i deras säng?Har lite av ett golden oppertunety(asså hur var det med stavningen där hjärncellen?)eftersom det är hockey på tvn nere i vardagsrummet och jag är trött as hell.Jag kan inte behärska mig.Godnatt.

Jag är inte helt hundra på vad bilden föreställer,men jag tror Josse är ballerinaformad....?

lost in space

idag har jag, Elvira von Mobboffer Lundbert jagat bullar, inte ramlat från träd, damsugit en palm, badat med grisar i gytja, gått trehundra mil och ätit kyckling. Jag har kommit på historier på jobbet idag, jag kallas för elvira surnapp i den historien, jag är inte så smart. Jag och min kärra vän Josse har märkt kläder, josse har tagit guld i sporten klädmärkning. JAg gillar kaniner. VIll du ha pengar till familjen?

Jag hade fått en fråga av nån som inte läser min blogg.

bruker du olla Gud i pannan när du är ledsen?
nej, jag brukar inte olla Gud i pannan när jag är ledsen, jag ollor honom bara i pannan när jag har fått vaniljsocker.

KAKAO!

Josse kommer med en jättestor popcornskål, den är fylld med kackerlackor.

Solen går ner vilken sekund som helst och jag är en zoombie

jag hörde att taylor swift har blivit en seriesjälvmördare.
 
//josse 'ELVIRA

Du stör och får därför ett finger.Mycket lätt.










Jag är bäst.

Okej,jag är fullt medveten om att jag suger,jag är en skam för hela bloggvärlden och jag är ett litet tap,jag VET,men nu är det så att jag inte har haft tid elr något trevligt att blogga om,så ni får tjura hur mycket ni vill.

Asså jag är typ lost och tappad i ett badkar,men jag trodde just en loka-flaska på mitt golv var en liten bulldog.Jättefin.Nejmen hörrni,jag måste märka upp massa gamla kläder som jag ska få pengar för om jag lyckas sälja,så adios amigos och flamingos

Jadu Elvira,vad gör du på din prao då?

Hur varmt skulle det bli idag sa du?



Blir nog snålt om bloggning idag,går till 4 sen skulle jag och Jossan träffa Isak och sen har vi juh träning på kanal,så vi stannar i stan.Nu ska jag rädda resterna av mitt hår,HOJJ!!


RIP

Jag är vanligvis en snäll person,men du gick på min tröjja och jag kunde inte tillåta det.

Som kalsongläge,fast bättre!!Typ....typ bhläge!!!

Och så lätt var det att fara på prao,har städat och städat och städat,sen har vi dammat,diskat,skurat,damsugit och trixat med HELA Leos lekland.Ni kanske inte kan föreställa er hur stort Leos är,men då kan jag förklara hur stort Leos är:Stort.Efter detta otroliga jobb gick jag och Jossan lite snabbt på stan och vi han båda fynda lite snabbt!

MÅSTE BARA FÅ FRÅGA NÅGOT
Är det mycket onskefullt att sitta och vänta på att en geting ska dö...?

Jag har alltid varit riktigt rädd för getingar,har aldrig tyckt illa om insekter förutom just getingar.(och korta maskar,men dom hör inte till saken)Jag har blivit stucken av getingar massa gånger när jag har varit mindre,en sommar blev jag stucken typ 5ggr av olika getingar olika gånger och så sent som förra sommaren tre gånger.Min mamma har alltid sagt att getingarna tycker om mig och att jag måste smaka mycket gott...

Andra insekter som typ spindlar,humlor,larver och andra små krabater har aldrig stört mig och jag har alltid älskat att överaska min mamma med att komma med typ en stor fet padda i händerna och säga''mamma jag har hittat något åt dig..''Jag tycker om djur och insekter.Detta vill jag lixom understryka,jag tycker mycket om djur och insekter.

Nu är mitt dilemma detta,en stor och fet geting har kommit in i mitt rum,satt sig på mitt fönster och surrar jättehögt.Är det bara jag som tycker att om han kommer in till mig  och stör så borde han skylla sig själv..?

Jag skulle kunna mosa honom med min flipflop
som ligger på golvet och göra processen kort,men då skulle jag få getinggegga överallt och så kul ska vi inte få ha det.
Eller så kan jag släppa ut honom,hoppas att han tackar mig någon gång i framtiden genom att inte sticka mig,säga åt sina vänner att låta mig vara...

Jag kommer låta getingen vara om ingen kommer och räddar honom,så kallblodig är jag.

Ett liv hänger på er mina kära läsare.

Rädda honom...Eller var ondsint som jag är.

Detta meddelande kommer att förstöras.


Har typ slutat redigera

Jag och José for ut på tandemen,fotade,hittade sten(observera bild nr11 ) och har nu mutat min mor om att jag ska få sova hos Josse,elr iaf få en tandborste, med dessa fantastiska antikviteter.Okej,sten är inte antikviteter,men ändå.Nu drar jag till Jossan,vi ska digga music och sova i loftstugan!! Hörs imorrn efter jobbet,nu ska jag för tusan byta bh


Det absolut fulaste hjärtat EVEEEER...


Better...



































Vad tänker man när man kallar sitt band för Itchy Daze?

Datan laggar och tar bort mina inlägg:(:::((:(:(:( Men,just för tillfället är jag hemma,snart ska jag till Josse,okänt hur länge jag blir där men imorrn blire iaf Leos på praso,vi hör sen men NUUUUU ska jag tacka gud för den otroligt underbara lilla kvinnan i köksvagnen utanför eftersom jag just fick erbjudandet att jobba för Pairat nästa helg,HELT awesome!!Vill ni se en bild på min middag?Klart ni vill!!


HELVETE måste tvätta bort sminket och sen var man osminkad:PPpäpppPpPPPp

Jag sög på att göra fula P-gubbar...i fredags(igår,jag är TOTALT dagavill)var min och Josses plan att bussa direkt till kroksjön efter skolan,så jag tog med kameran till skolan.Jag tänkte att jag kunde visa hur våra idrottslektioner såg ut,jag är inte med pga problem med stortån.Ville bara att ni skulle tycka synd om mig.


Vi börjar allihopa med mycket ansträngande uppvärmning med fotboll med en basketboll.Soffan och Elin demonstrerar.



Vi fortsätter med Michel Jackson-liknande moves som utförs med mycket spända armar för bästa resultat.Rebecca.



Lätt frammåtstupa sidolandning demonstreras av Sara,Lollo och Sofia



För att inte utmatta oss tar vi en snabb powernap.Lollo,Elin+Soffan,Rebb och Sara







Denna träningstyp kan ta kol på många av oss och vissa klarar helt enkelt inte av pressen...Jennie och Lollo





Rebb tar timeout,har något mellan tänderna.Okänt ben,Soffan,Elin,Rebb och Johannes



Anton tar till extra utrustning och tar till ett svanhopp,Elias



Här därimot har vi helt spårat ur,VAD HÅLLER REBB PÅ MED? Fixa håret på träning,huvva ligen

hehe

OMG ni kan inte fatta så kul jag har hafft,jag och Josse for då alltså till kroksjön och har sovit i byastugan med Isak och Kent.Fast först bastade vi,HAHHAHA fy sate så kul dehär har varit.Sen var vi alltså i denhär byastugan som i övrigt var typ lika stort som våran nedervåning om inte större.Vi kolla på massa film och jag och Josse somna typ på en gång medan killarna tyckte vi var asfåniga som somna så tidigt.Typ.Jag sov juh,jag har bara hört smådravvel.

Vi vaknade allihopa ungefär klockan 9,nu på morron(HAHA jag är juh helt lost,klockan är juh fanimig 7??)Har vi typ sovit och städat,hahah i typ flera timmar?Bilderna är typ alla tagna av Josse














(tror kent tog dehär bilden)
Visst är Josse duktig,hon mixtra lite med min kamera och hittar funktioner som jag aldrig hittat:]Nu måste jag drajva till Jossan innan hon får dåndimpen,hojjhojj!

gurgel

NU->hookylake,hörs imorrn!

Han är död och kommer inte störa mig mer.Jag saknar honom inte.

Trevlig dag idag,full med lixom trevliga grejjer som egentligen inte varit så roliga,men det känns som trevligt med denna dag ändå...Jag vet inte varför!Små grejjer som har hänt som har varit småroliga har bara lixom byggt på mitt braiga humör...!

Typ att jag var totalsäker på att det var tisdag och vi var typ tre stycken som sa olika dagar,sen fick jag prova sjunga upptryckt mot en vägg(funkade barnsligt dåligt) och två småtjejer ville att jag och Josse skulle lära dom hjula,sen fick vi korvlasagn(?) till lunch och sen har dagen flytigt på.

En Av AnledningArne till att jag mår bra är att jag lyssnat på musik på typ alla lektioner och då sitter jag typ och sjunger,dansar på min plats och mimar för fullt.Hur kul som helst!

Jag kan juh alltid gå

GODMORGON!
Idag är planerna mycket enkla,skola med random ämnen,sång nångpng under dagen och efter skolan blire träning med Jossan!Får se hur uppdateringen blir,men ni kan juh alltid titta på denna fantastiska bilden och lyssna på danna fantastiska låt!



För lite skills för att vara fartdåre











Riktigt fint i mina föräldrars sovrum,sen la jag mig där och förstörde allt.Ni kanske der att de två första var testbilder ;)?Snygga ändå tycker jag!Hann inte fota mycket förän jag fick flyttakameran och sen försvann solen.BUhu.Men några helt ok bilder vart det!

Hatar att hata.

Haha,sitter och läser om kroppsspråk,tycker att det är grymt intressant!Jag är lite muppad,jag tycker att det är askul med tråkiga saker,kroppsspråk,noveller,när jag var liten mindre brukade jag slå upp folk i telefonkatalogen....?
Några himla roliga grejjer jag hittade var iaf

En kvinna blottar den vita delan av vristen när hon är intresserad

Kvinnor blinkar tre gånger så mycket som män när de är nervösa

En man som tittar på en kvinnas läppar föreställer henne naken

Man berättar omedvetet för den andre när den ska tala och knipa käft med hjälp av blicken.

När man vill att någon ska hålla sig på avstånd skapar man bariärrsignaler,ex gömma sig bakom mammas ben elr att hålla en hand elr arm framför oss.

Om någon snygging närmar sig kan man rycka på axlarna,kvinnor kan även lägga huvudet på sned(biologer kallar detta The cute response)

Okej,det finns mycket som skulle kunna stämma,men helt ärligt tror jag inte direkt på att någon som kollar på dina läppar föreställer dig naken....?
En form av övertydligt kroppsspråk...

Jag är medveten om mitt fel


Julia Sheer & Taylor Ward-Sparks fly


Julia Sheer & Taylor Ward-Thats the way I loved you

Skulle vara kul att sjunga detdär på nån avslutning...Får bli i nian.Buhu.Nej,jag ska ba lyssna och njuta,jag får alltid träningsvärk av gitarr,viftar så mkt med högerfoten..

Hit me with those green eyes

Okej,jag kommer hem från skolan,lägger mig i min säng och lyssnar på musik samtidigt som jag börjar skriva.Jag blir helt blötslgt fnittrig.Fnittret blir till skratt som blir asgarv.Jag sitter alltså och asgarvar i flera minuter,själv i huset medans jag lyssnar på Julia Sheer.Por que?No se..



Grattis till Linus som fyller14!!!

Elvira->Josefin->Carina->Sofie

Godmorgon!Vaknade för ett tag sen med solen strålande genom mitt fönster,fåglar sjunger och jag har tagit personlig sovmorron.Hittar Rebb sin husnyckel kommer vi fara på solbacken och sen på stan,vädret är juh som sagt mkt fenomenalt just nu,vore juh trevligt med en cykeltur!

NU->macka

Rastlös?

Någon här som ofta får en stor längtan efter att daska någon i ansiktet med en stor jävla forsell??

Elvira.

Att leva som en rockstar sätter sina spår.Okej,liten överdrifft kanske,men eftersom jag var en aning nervös imorse blev det ett stackars kycklingben(?) till lunch,ett halvt grönt äpple efter andra konserten och överkryddat potatismos(jag kryddade,de va GOTT) med fiskpinnar till middag toppat med en halv påse maltesers efter sista konserten har gett mig:
Ont i magen.Tackar.
Kramp i tungan.Tackar.
Ett sug efter mjölk.Tackar.
Kramp i fotleden(vicka i takt).Tackar.
Paltkoma.Måste vila tvättbrädan.Tackar.
Tre maltesers kvar...måste pressa...Nej tack.


Curzing your name,so in love I'm acting insane

Blir snart att gitta til folkan där jag ska SJUNGAAA för tredje gången idag.börjar 7 om någon vill kolla :)Det är inte så ofta jag lixom kan sjunga högt och fritt utan att någon hör elr avbryter,kritiserar elr komenterar,ja änns lägger märke till att man sjunger.Älskar att sjunga.Fast nu motsäger jag juh migsjälv lite,i detta fall hör juh alla som vill,folk lägger juh helt klart märke till än och oftast säger folk saker oxå,men you get the picture.


Thats not the picture

Do not distract me



Efter denna fantastiska egopic(höll på att bli emopic,men så kan vi juh inte ha det)kan jag med stolthet förklara att jag sjunger ikväll kl19:00 på folkan,elr kl 7 am för amerikaner och folk som vill ha det så.Ni kan juh kikaförbi,sjunger en gång med Hjalmar,en gång med Lina och en gång med alla sångelever.Don't miss it!

Jag är juh faktiskt borta på skolavslutningen och släptåg,så kom och kika för böveln!Inträde kan vara 20:- men jag tror det är gratis.....annars kan ni juh fika för pengarna!

Heartbeat

Vaknar idag på ett strålande humör och just därför sitter jag och lyssnar på Nu du kärring med Björn Rosenström.Vaför?No se.Nu ska jag gå och drick juice.Visste ni det?Juice är gott.Så adjö.


Arkivbild på mig i en buske.Por que?No se....

omg I'm so bloging this

Okej,för er som ville veta det så skrek jag nyss för att en kudde ramlade på mina fötter.Hm.

Isak Wallmark(addera ett jävla om ni känner för det,det händer att jag gör det,varför gör jag det?Det låter juh inge fint)har varit här idag.For just,men vadå,jag tror han var sugen på chinamat...?HAha,hehe,herregud-du kan kalla mig isak.Ursäkta mitt sludder.Ni vill väll inte höra om mitt sludder,ni kan lyssna på det hela min klass får höra hela dagarna.Typ hela världen hör när jag lyssnar på musik.Jag gillar när det dunkar i öronen:]Lite musik i mitt liv som dunkar ganska skönt:


Promise me-Dead by april


Practice makes perfect-Cute is what we aim for


Poison-All time low


Curse of curves-Cute is what we aim for

Jag vill spy av lycka.Är det vanligt?

Tumblr_ljslglk7c71qh4b54o1_500_large


Vet du om att jag älskar dig?



Hoppas alla där ute överlever utan spotify,själv kommer jag tvinga mänskligheten(Emlan,Rebb,Josse) ladda in typ hela världen i min tele.Men jag klarar mig.Jag gillar att se migsjälv som en vandrande radio.Jag tycker om radios/radior/raddisar/radioapparater.

Vet ni vad jag gillar mer än radiosar?Sovande.Det är inte bara en stark hobby,det är oxå en talang.Så ursäkta min osociala natur,men nu kallar sängen mycket högt på mig.(Något ni inte behöver veta är juh att jag ligger i min säng när jag skriver för fullt..)

Fick en t-shirt av padre.Ursäkta tardfacet


tacka gud för kalendern